In welk type aandelen belegt ú het liefst?

Vorige week ontving ik een mail van iemand die eind februari aandelen ING en KBC had gekocht en daarmee op een leuke winst stond. Prachtig. Alleen zijn het aandelen van bedrijven die er financieel slecht voor staan. Die ondanks de lage koersen duur zijn. Wat we weten is dat de kredietcrisis nog lang niet voorbij is. Er komt nog veel meer ellende op ons af. Dus waarom dan beleggen in aandelen waarmee je zoveel risico loopt?

Verkopen vóórdat nieuwe ellende uitbreekt
Het is niet verstandig om een aandeel aan te kopen alleen maar omdat de koers fors is gedaald. Het moet vooral een aandeel zijn van een bedrijf dat goed presteert en een solide financiële positie heeft. U zult het met me eens zijn dat we dat van ING en KBC voorlopig nog niet kunnen zeggen. De boodschap is wat ons betreft dan ook: vooral verkopen vóórdat nieuwe ellende uitbreekt.

340% winst – wat nu?
Ik ontving ook een mail van een jaarabonnee van www.topaandelen.com . Hij had 340% winst en kreeg (begrijpelijk) hoogtevrees. Ik kon niet anders dan antwoorden dat het aandeel ondanks deze enorme stijging nog steeds fors ondergewaardeerd is en dat het nog steeds enorm stijgingspotentieel heeft. Gewoon omdat het een aandeel betreft van een bedrijf dat fantastisch presteert.

 

Aan u de vraag: In welk type aandelen belegt ú het liefst? Ik vermoed dat ook ú voor dit soort aandelen kiest.
In ons nieuwste “
Super Rendement Rapport” vindt u ze.
Enorm koerspotentieel. Het is echter wel zaak dat u snel reageert, want we zitten bijna aan ons maximum.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: