Word ook een “gewetenloze speculant”

Hoe dieper de VS en Europa financieel in de problemen komen, hoe meer we politici en centrale bankiers horen verklaren dat het allemaal de schuld is van “gewetenloze speculanten”. Zelf vinden ze het blijkbaar normaal om het geld van burgers verspillen, uit naam van die burgers enorme sommen geld te lenen, en om daarmee de reddende engel uit te hangen voor banken en zelfs voor hele landen.

Met volle overtuiging
Welnu, ik heb nieuws voor u! Ik ben een “gewetenloze speculant”. En met volle overtuiging! Met ons rapport “
De Amerikaanse obligatiemarkt staat op springen!” doen we precies dat wat politici vrezen. Inspelen op het uiteenspatten van de zeepbel die Bernanke en consorten hebben gecreëerd en die ze krampachtig in stand proberen te houden.

Zonder enige scrupules
Uiteraard willen die politici graag dat burgers hun zuur verdiende geld in kansloze staatsobligaties blijven beleggen, want dan kunnen zij vrolijk doorgaan met hun verspillingen. Alleen werkt de wereld niet zo. Niemand kan eindeloos geld verspillen. De zeepbel zal dus uiteenspatten. En ik zal daar zonder enige scrupules van profiteren.

Word zelf ook een “gewetenloze speculant” en profiteer maximaal van het instorten van de Amerikaanse obligatiemarkt. Klikt u hier om dit unieke rapport te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: