Wat vroeger veilig was, is dat nu niet meer

Ik hoop dat u de presentatie van Eric Sprott die ik u gisteren stuurde aandachtig hebt bekeken. Als u dat nog niet hebt gedaan, doet u het dan alstublieft alsnog!

Zelf ben ik me ervan bewust dat ik mezelf in een unieke positie bevind, vergeleken met de gemiddelde burger. Want ik heb toegang tot het geschreven en gesproken woord van absolute financiële toppers, zoals Eric Sprott. En door alle kennis die ik hiermee opbouw, weet ik hoe ik mezelf moet beschermen tegen de crisis.

Maar u ook!
Want u leest deze nieuwsbrief en u hebt daardoor óók de kans om te kijken wat zo iemand te vertellen heeft. U bevindt zich feitelijk in een nét zo unieke positie. Als u slim bent en aan uw toekomst denkt, dan maakt u daar gebruik van.

Besef goed dat tijden zijn veranderd!
U moet goed beseffen dat de tijden sinds 2008 zijn veranderd. Vroeger was je spaarrekening veilig. En je kreeg er zelfs een fatsoenlijke rente op. Je liet daar een deel van je geld op staan en daarnaast had je wat geld waarmee je wat extra risico ging nemen door te beleggen.

Nu is er géén veiligheid meer. Niet met een spaarrekening. Niet met obligaties. Niet met je pensioenfonds. Niet met je bank. Niet met de overheid. Nergens.

En om Sprott’s woorden te gebruiken, als je politici en (centrale) banken wilt vertrouwen: go right ahead!

Goud en zilver is de basis
De eerste uitdaging nu is ervoor zorgen dat u heelhuids door de crisis komt. En die crisis is naar mijn overtuiging nog maar nauwelijks begonnen. De eerste stap die je daarvoor moet zetten, is spaargeld omzetten in goud en zilver.
Klikt u hier voor de aanbieders waar ik zelf gebruik van maak.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: