Verstandig goud kopen

Als u goud wilt kopen, dan is het belangrijk om dat verstandig te doen. Het allerbelangrijkste is dat u fysiek goud koopt.

Ga dus alstublieft NIET naar een bank, en steek uw geld alstublieft niet in een of ander goudfonds. Want dan is het risico zeer groot dat u wordt opgezadeld met een papieren goudbelegging. Ofwel dat u slechts op papier goud bezit. En dat het goud dat u op papier bezit, helemaal niet bestaat.

Het enige wat échte veiligheid biedt, is fysiek goud en/of zilver!

Er zijn twee mogelijkheden om goud te kopen. Je kunt fysiek goud en/of zilver bestellen bij een betrouwbare leverancier en thuis laten afleveren, of je kunt een goudrekening openen. Of uiteraard een combinatie van beiden.

 

 1. Fysiek goud en zilver thuis laten afleveren

 2. Als het uw voorkeur heeft om fysiek goud en/of zilver bij u thuis te laten leveren en thuis te bewaren, dan is dit een naar onze mening zeer goede, Nederlandse leverancier waar wij al jaren tot zeer grote tevredenheid mee samenwerken.

   

 3. Een goudrekening openen

 4. Vooral als je voor grotere bedragen goud wil kopen, kan het handiger/veiliger zijn om een goudrekening te hebben. Bijkomend voordeel is dat je gelijk een deel van je vermogen in een kapitaalvriendelijk buitenland (naar keuze) parkeert. Internationale spreiding is in deze tijd belangrijker dan ooit!

  Maar het is ook handig als u een klein vermogen hebt. Want een goudrekening geeft u bijvoorbeeld de gelegenheid om maandelijks voor een (klein) vast bedrag aan goud te kopen, waardoor u stap voor stap een mooie goudreserve voor uzelf opbouwt.

  Onze favoriete aanbieder van een goudrekening is Bullion Vault.
  Ga naar de website van Bullionvault

  (Klikt u hier voor onze toelichting die het openen en beheren van een Bullion Vault-goudrekening nóg gemakkelijker maakt)

 

Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland
www.stocktradingnieuws.com