De verborgen bom onder de eurozone

Zelf ben ik niet bepaald een wereldverbeteraar. Wie wil lezen wat ik te vertellen heb, kan zich aanmelden voor deze nieuwsbrief. Daarbuiten heb ik geen enkele ambitie om mijn waarheid of mijn bevindingen voor het voetlicht te brengen. Maar er zijn lezers die sommige van onze artikelen wél onder de aandacht van een groter publiek willen brengen.

Deze week vernam ik van een lezer die dit artikel over het TARGET2 systeem op websites van diverse reguliere media onder de aandacht probeerde te brengen. Zijn bijdragen werden keer op keer van de sites verwijderd en op één site kreeg hij zelfs een definitieve ban aan de broek.

De Nederlandse reguliere media doen dus blijkbaar liever alsof TARGET2 niet bestaat.

Voor u en mij reden te meer om dit artikel en daarna ook dit artikel nog een keer aandachtig door te lezen en ons goed te realiseren wat de consequenties van dit systeem zijn. Want het is de verborgen bom onder de eurozone…

Als u beide artikelen goed hebt gelezen, dan weet u direct dat het een goed idee is om ons gratis rapport “Wees voorbereid en heb een plan!” op te vragen. Want dan weet u waarin ik de komende jaren mijn geld wel beleg, maar vooral ook waarin juist NIET. Klikt u hier als u dit gratis rapport nog niet hebt gelezen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: