Wat zou die beurs de komende weken toch gaan doen?

Tja, wat moet je nu met je aandelen? Moet je ze verkopen, of toch maar beter even vast houden. Of kan je beter op dalende koersen inspelen?
Wat zou die beurs de komende weken in ’s hemelsnaam gaan doen? Hij leek nu toch écht definitief te gaan dalen, maar leek gisteren toch te herstellen.
Twijfels. Dit is de periode waar enorm veel beleggers de basis leggen voor toekomstige verliezen.

Alle kanten op geslingerd
En dat vooral omdat ze onzeker worden. Je zou ook voor minder. Als je naar het financiële nieuws kijkt, dan worden je gedachten alle kanten op geslingerd. Ga daar maar eens aan staan! Het is echter juist in deze periode zó ontzettend belangrijk om het hoofd koel te houden. Om vooraf met jezelf afgesproken regels na te leven. Ook met WoensdagTrader-Trend waren de afgelopen twee weken niet leuk. Verre van dat!

Juist nu wordt de basis gelegd
Toch wordt juist in deze periode weer de basis gelegd voor hetzelfde forse rendement dat we dit jaar tot nu toe hebben behaald. Waarom? Omdat we met vooraf vastgestelde regels werken, die we strikt naleven. Wat er ook gebeurt! En door die regels strikt na te leven, gaan we straks weer fors profiteren zodra de beurs definitief richting kiest. Wilt u af van dat onzekere gedoe? Wilt u met vaste regels een unieke beleggingsstrategie volgen?
Meldt u dan snel aan voor WoensdagTrader-Trend.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: