Een herstel dat geen herstel is

Nadat de beurs de gehele maand mei zo ongeveer iedere dag was gedaald, was het deze week de hoogste tijd voor een technisch herstel. Een stijging binnen een dalende trend.

Veel is daarvan tot nu toe echter niet terecht gekomen. Maandag een goede beursdag, waarna de beurs de rest van de week niet verder kon stijgen. Een consolidatie binnen een dalende trend.

Ik vertelde u in dit artikel al dat de beurs verslaafd is aan vers geprint geld. Hierboven vertelde ik u al dat de ECB nu onmogelijk opnieuw de geldpersen kan aanzetten. En eerder vertelde ik u al dat ik dit ook van Bernanke nog niet verwacht. Bernanke heeft zijn herverkiezing tot Fed-voorzitter aan Obama te danken en zal ervoor moeten zorgen dat het beursklimaat begin november goed is.

Gaat hij te snel geld printen, dan loopt hij het risico dat het effect daarvan net voor de verkiezingen zal zijn uitgewerkt. Ik verwacht Bernanke dus pas over een paar maanden. Voor zowel de ECB als de FED geldt uiteraard dat ze eerder in actie zullen komen, mocht de zaak uit de hand dreigen te lopen.

Als er de komende twee maanden inderdaad nog geen grote hoeveelheid geld wordt geprint, dan zullen de beurzen naar mijn overtuiging verder dalen. In ons
Super Optie Rapport” vertellen we u concreet hoe u uw portefeuille kunt afdekken tegen een verdere beursdaling. Dit rapport is naar mijn mening belangrijk voor iedere belegger, vooral omdat er ook zomaar iets kan gebeuren waardoor de beurzen volledig onderuit gaan. Klikt u hier om het “Super Optie Rapport” te bestellen.

Zoals ik hierboven al schreef, is WoensdagTrader-Trend naar mijn mening de allerbeste strategie voor de rest van dit jaar én voor de komende jaren. Want daarmee maak je bij een dalende beurs écht forse winst, terwijl je vervolgens volop profiteert van de stijging die daarna komt. In een gratis rapport vertellen we u trouwens precies hoe we met deze unieke strategie te werk gaan.

Klikt u hier om dit rapport op te vragen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: