Kleine elektrische motortjes

We gebruiken steeds meer elektrische apparaten. Niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook in de auto en in de tuin. En al die apparaten hebben een klein elektrisch motortje nodig. Van haardrogers tot elektrische tandenborstels, van grasmaaiers tot air conditioning, van ruitenwissers tot automatische ramen in de auto, van speelgoed tot de papiervernietiger tot scheerapparaat. Noem een apparaat op, of het heeft een elektrisch motortje.  En niet alleen wij hebben al die apparaten nodig, die hele nieuwe middenklasse van twee miljard mensen in het oosten wil óók al dit soort apparaten hebben!

Enorme groeimarkt
In ons vorige week verschenen “
Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel van een bedrijf dat de motortjes van al dit soort apparaten maakt. En dat doet met een zodanig prijs kwaliteitsverhouding dat het een forse voorsprong heeft op de concurrentie. Het levert aan de grote, wereldwijd bekende fabrikanten van huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, speelgoed en auto onderdelen. En zodra een nieuw apparaat wordt uitgevonden, is er ook een nieuw elektrisch motortje nodig. Alleen dit kwartaal al lanceert het bedrijf een motortje voor in de gsm en één voor in de afstandsbediening van speelgoed.

440% koerspotentieel
Denkt u zich eens in hoe enorm de groeimogelijkheden van dit bedrijf zijn. En dat met alleen maar van die “simpele” elektrische motortjes! Ik ben van mening dat dit aandeel straks minimaal 15 keer de jaarwinst zal noteren, maar we kunnen het nú nog aankopen voor een k/w van nog geen 6. En dat terwijl het bedrijf geen schulden heeft en jaarlijks minimaal 15% winstgroei realiseert! Wij berekenden voor dit aandeel dan ook een koerspotentieel van 440%. Waarbij we zijn uitgegaan van een volgens ons te conservatieve jaarlijkse winstgroei van 15%! Deze unieke kans laten wij niet aan ons voorbij laten gaan.
Klikt u hier om snel het nieuwe “Super Rendement Rapport” te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: