Het meest ideale wat je als belegger kan overkomen…

…is dat je een aandeel ontdekt waaraan je duidelijk kunt zien dat het nog niet is ontdekt door de analisten en beleggings-fondsen. Eergisteren hebben we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze abonnees gestuurd en daarin hebben onder meer precies zo’n aandeel ontdekt. En dat gebeurt ons écht niet iedere dag! 

Hoe ideaal kan je het krijgen?
Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat ondanks de economische crisis niet alleen winst maakt, maar ook forse winstgroei realiseert. En of dat nog niet genoeg is, het heeft bakken met geld in kas en géén schulden. Hoe ideaal kan je het krijgen? Wij prijzen ons dan ook gelukkig dat we zo’n schitterend aandeel hebben gevonden vóórdat het op het radarscherm van de “grote jongens” is gekomen. Want als dát straks gebeurt, dan kan de koers héél snel héél hard omhoog gaan.

Zo hard kan het gaan
Ook in oktober in november hadden we het geluk dat we een aandeel vonden waaraan we konden zien dat ze nog grotendeels onontdekt waren. Beide aandelen kwamen korte tijd na selectie (wel een gelukje dat dit zo snel is gebeurd) op de radarschermen van de professionals. Het in oktober geselecteerde aandeel steeg met 65% in twee maanden, terwijl het vorige maand geselecteerde aandeel slechts één maand nodig had om maar liefst 80% in koers te stijgen. Zó hard kan het gaan zodra een aandeel ontdekt wordt door de grote jongens.

Wilt u ook meeprofiteren van deze unieke situatie?
Bestelt u dan snel het splinternieuwe “
Super Rendement Rapport“.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: