Leren Traden

Er zijn mensen die handelen puur op basis van de koersgrafiek, technische analyse dus. Zelf vind ik dat een zeer eenzijdige benadering. Ik gebruik technische analyse liever als hulpmiddel. Ik wil eerst een fundamentele mening over iets hebben, waarna technische analyse een mooi hulpmiddel is om een doel te bereiken.

Mijn collega Steven Anthonis is zo iemand die zich vooral bezig houdt met technische analyse. Hij heeft een prachtig e-book geschreven, waarin hij op alle belangrijke aspecten van beleggen ingaat, en daarna meer specifiek op technische analyse.

Hoewel ik nooit 100% deze weg zou volgen, geldt wel dat de lessen voor wat betreft traden en technische analyse in mijn geheugen gegrift staan, en dat ik daar iedere dag profijt van heb.

Ik kan u zijn e-book dan ook van harte aanbevelen. Het is niet iets om zomaar even te lezen, en dan ergens in een lade te leggen. Het is naar mijn mening iets wat je leest en daarna in een map stopt die altijd binnen bereik is. Zodat je het e-book op ieder gewenst moment weer even kunt raadplegen. Kortom, een e-book waar iedere serieuze belegger jarenlang nut van zal hebben.
Klikt u hier om dit e-book te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: