Betaalt u 500% teveel? Of zelfs 1000%?

Meer dan 99% van de Nederlandse en Belgische beleggers betalen veel teveel aan transactiekosten. Als u via een Nederlandse of Belgische broker belegt, dan betaalt u minimaal 500% teveel. Ofwel, u betaalt waarschijnlijk minimaal 5 keer meer aan transactiekosten dan u zou moeten betalen.

Duizenden euro’s onnodige schade
Transactiekosten worden door beleggers zwaar onderschat. Het lijkt weinig, maar over een periode van meerdere jaren is het enorm veel. Het gaat bij veel beleggers over duizenden euro’s. Kijkt u zelf eens de jaaroverzichten van uw bank of broker na, kijk hoeveel kosten u ieder jaar betaalt en stelt u zich voor dat u daarop 80% tot 90% zou besparen!

Belgische beurstaks
Voor beleggers die klant zijn bij een Belgische bank of broker is het nog triester. Zij betalen niet alleen astronomisch hoge transactiekosten, maar daar bovenop nog eens een (door Di Rupo verhoogde) beurstaks van 0,25%. In dat geval betaal je voor iedere transactie niet 5 keer, maar minimaal 10 keer zo veel als nodig is.

Zorg dat je geen beurstaks betaalt!
Het is echter totaal onnodig (en dus zonde van je geld) om die beurstaks te gaan betalen. Ik ben geen fiscalist, maar ik las in een artikel in De Tijd dat de Belgische staat de beurstaks niet op de individuele burger kan verhalen. En dus moet je beleggen via een broker die geen beurstaks inhoudt. Een internationale broker. Want dan zijn je transactiekosten fors lager én betaal je 0% beurstaks!

Regel 1 van beleggen
De allereerste vereiste om succesvol te zijn met beleggen heeft niets met koerswinst te maken. De eerste basisvereiste is dat je onnodige kosten moet vermijden. Want met hoge transactiekosten begin je de wedstrijd met een 1-0 achterstand. Terwijl je op de beurs tegen een geduchte tegenstander speelt!

Belegt u via een Nederlandse of Belgische bank/broker?
Dan betaalt u minimaal 500% teveel aan kosten. En wordt het tijd voor u om over de grens te gaan kijken. Te zoeken naar een broker waar u een normaal tarief betaalt. En daarnaast om (als u bij een Belgische broker zit) beurstaks te vermijden.

Bonus Rapport 1
Wij sturen onze betalende klanten een Bonus Rapport toe, waarin we alles vertellen over de broker waar ik zelf al meer dan 10 jaar mijn orders inleg. Naar mijn bescheiden mening de goedkoopste én meest betrouwbare broker ter wereld! We vertellen u precies hoe u daar een rekening opent, hoe u orders inlegt, etc.

Hieronder de reactie van een abonnee:

“Ook ben ik (inmiddels anderhalf jaar) enorm blij met Bonus Rapport 1; zonder jullie advies had ik zo’n broker nooit gevonden, en had ik nog bij dure jongens als Alex en consorten gezeten. Top-klasse service. Ga zo voort!”

Deze abonnee is toevallig ex-klant van Alex. De kosten die u betaalt zijn echter bij ALLE Nederlandse en Belgische banken/brokers astronomisch hoog!

Een leven lang profijt
Als abonnee van één van onze services verdient u uw abonnementsgeld meerdere keren terug, alléén al door de enorme kostenbesparing die we u helpen realiseren. Een kostenbesparing waar u een leven lang profijt van zult hebben.
Klikt u hier voor een overzicht van onze services
.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: