Bitcoin

Voor onze Tweet van de week rubriek kies ik één van de in mijn ogen belangrijkste tweets die ik in de dagen voordien op mijn twitter-account plaatste, en bespreek die met u.

Hieronder de tweet van deze week.

Op Twitter kom ik alle soorten meningen over Bitcoin tegen. Die meningen lopen uiteen van Bitcoin zal nog veel verder stijgen tot Bitcoin zal dalen naar $0.

Ik kocht in februari 2016 Bitcoins toen er nog alleen Bitcoin was en toen ik dacht dat ik het verhaal redelijk goed begreep.

Toen ik mij drie maanden geleden realiseerde dat er rond Bitcoin en cryptogeld allerlei zaken gebeurden waar ik niets meer van begreep, besloot ik om mijn winst te pakken.

Ik besefte op dat moment heel goed dat Bitcoin ook fors verder in prijs zou kunnen stijgen. Het kan zelfs nog veel verder stijgen. Maar het kan ook in elkaar klappen.

Als je geen computerexpert bent…
Mijn mening over Bitcoin is nu dat je een computerexpert of -nerd moet zijn om het inhoudelijk allemaal te begrijpen.

Dat ben ik niet. Verre van zelfs.

Het enige waar ik zeker van ben is dat mijn oorspronkelijke reden om Bitcoins te bezitten niet langer bestaat. Daarom voor mij geen Bitcoins meer.

Lezers vragen regelmatig onze mening over Bitcoin. Maar als je iets niet begrijpt, kan je er ook geen mening over hebben.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: