Tom liet zijn portefeuille ‘onbeheerd’ achter…

De eerste twee weken van augustus ging Tom Lassing van BeursAccent op vakantie. En tijdens zijn vakantie wil hij traditioneel hélemaal niets met beleggen te maken hebben. Zodat hij ‘de kop even kan leeg maken’ en weer helemaal fris terug komt.

En laat nu toevallig in die twee weken de beurs hard onderuit gaan. Je zult maar BeursAccent abonnee zijn! Ik hoor het u denken.

Zo erg kan het trouwens nooit zijn, want de BeursAccent portefeuille bestaat alleen uit kwaliteitsaandelen die ook nog eens gericht zijn op wereldwijde lange termijn trends. En die trends veranderen uiteraard niet zomaar even tijdens een vakantie.

$4450 winst in twee weken vakantie
Maar Tom analyseerde in de dagen voor zijn vakantie de situatie, was niet erg optimistisch voor de korte termijn en stuurde een alert naar zijn abonnees. Hij gaf een signaal aan alle abonnees om put opties op de indices te kopen, waardoor zij na Tom’s vakantie een winst van $3300 konden bijschrijven.

Daarnaast gaf hij aan zijn Insider abonnees het signaal om op diverse aandelen call opties te schrijven. Daarop konden BeursAccent Insiders na Tom’s vakantie nóg een winst van $1150 bijschrijven.

Het zoveelste bewijs
Ik weet niet hoe u dit ziet, maar wat mij betreft is dit het zoveelste bewijs dat BeursAccent een klasse service is. Die ik u absoluut van harte kan aanraden.
Kijkt u hier voor meer info.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: