De wereld volgens Tom

Zo heet het nieuwe, meer dan 40 pagina’s tellend e-boek dat Tom Lassing deze week heeft uitgegeven. Het e-boek is een financiële ontdekkingstocht langs lessen die we kunnen leren uit de geschiedenis en richtingen die we ergens in de toekomst gaan inslaan. Het gaat zowel over de rente en welke gevolgen de rentepolitiek van de FED en de ECB heeft, als over het moment dat China de leidende rol van Amerika gaat overnemen. Het E-boek laat u heel helder zien waarom China voor haar huidige politiek kiest en waarom ze nog geen aanstalten maakt om Amerika van haar troon als wereldleider te stoten. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het E-boek, is het hoofdstuk waarin duidelijk gemaakt wordt op welke wijze ook u zich kunt voorbereiden en beschermen tegen de volgende crisis waar we 100% zeker in verzeild gaan raken.

Als u nu niets doet, mag u straks niet klagen. Uw financiële gezondheid beschermen kost een kleine moeite. Opvallend genoeg leverden de beschermende posities de laatste jaren meer op dan de posities die we kochten om rijk van te worden. Het is dus helemaal zo’n gek idee nog niet om u voor te bereiden op het volgende moment dat iedereen weer in paniek is, zoals we dat in 2008 zagen.
Bestel daarom nu het E-boek “De Wereld Volgens Tom“.

In het E-boek treft u ook 5 posities aan die de Insider Abonnees van BeursAccent ingenomen hebben. Zo goedkoop kwam u nog nooit aan vijf aandelenposities waarmee u een complete portefeuille kunt opbouwen. Bestel het E-boek hier.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: