Zo haal je 8 keer zoveel rendement als de beurs

We gaan de komende tijd met veel dingen tegelijk te maken krijgen.

Stijgende geopolitieke spanningen, oorlog met IS, vluchtelingenprobleem, grote politieke verschuivingen in Europa, stijgende dollar met enorme neveneffecten, economieën die in recessie gaan en centrale banken die steeds grotere bakken met geld printen.

De wereld gaat er niet eenvoudiger op worden. En al helemaal niet als je van plan bent om jezelf financieel heelhuids door de komende jaren te loodsen.

Zo ga je als winnaar uit de komende crisis komen
Als spaarder moet je ervoor zorgen dat je in ieder geval fysiek goud bezit. Spaarrekening wordt alleen maar onveiliger, terwijl goud al duizenden jaren de enige vorm van échte financiële veiligheid is.

En als belegger moet je zorgen dat je altijd belegt in relatief goedkope aandelen van bedrijven wiens omzet en winst fors groeien. Die in de huidige, steeds complexer wordende wereld dus fors weten te groeien.

Dat soort aandelen zijn er altijd. Je moet ze alleen weten te vinden.

De meest ideale strategie
Wat ons betreft is GoedNieuwsBeleggen de meest ideale strategie om jezelf winstgevend door de komende, moeilijke jaren heen te loodsen. Want je belegt altijd in aandelen van bedrijven die

    • met een positief nieuwsbericht zijn gekomen, en dus positieve media-aandacht genereren 
    • forse omzetgroei realiseren 
    • nog forsere winstgroei realiseren 
    • in relatie tot hun winstgroei goedkoop zijn

 

Je rijdt altijd op één van de beste paarden
En het allermooiste is dat je een aandeel gemiddeld ongeveer twee maanden in portefeuille houdt. Waarna je het vervangt voor een ander aandeel, van een bedrijf dat op dát moment aan bovenstaande criteria voldoet én positief in het nieuws is.

Het is alsof je op één van de beste paarden rijdt, om vervolgens vóórdat het moe wordt naar een ander snel paard over te springen.

Het kan je dus bijna nooit gebeuren dat je een aandeel nog in bezit hebt, terwijl de resultaten van het bedrijf verslechteren. Je belegt altijd in aandelen van bedrijven die fantastisch presteren én positief in het nieuws zijn.

Geen garantie. Wel de beste kansen.
Dat geeft uiteraard geen garantie. Maar wél de beste kans om als winnaar door de komende, moeilijke jaren te komen.

Per het slot van afgelopen vrijdag staat de beurs voor 2015 op 2% verlies.
Dit terwijl we met GoedNieuwsBeleggen op bijna 20% winst staan.

Dat is een fenomenaal verschil!

Acht keer zo goed als de beurs
Daarnaast heeft deze unieke strategie al bewezen dat het in een positief beursjaar ongeveer 8 keer zo goed presteert als de beurs. Stijgt de beurs komend jaar met 5%, dan ga je met GoedNieuwsBeleggen voor 40% rendement.

Een betere manier om de komende, moeilijke jaren financieel winstgevend door te komen, kan ik niet bedenken!

Inschrijving is voor hooguit enkele dagen geopend.
Meldt u hier snel aan voor deze superstrategie!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: