Met deze topstrategie ga je gouden tijden tegemoet!

Ik hoop dat u de praktische tips die ik u afgelopen dinsdag gaf heeft gelezen. Mijn bescheiden mening is dat het de komende tijd zeer belangrijk gaat zijn om die tips op te volgen.

Een strategie waarmee we óók last hebben van de hype in ETF’s en FANG-aandelen is onze GoedNieuwsBeleggen strategie.

Geld kan maar in één ding tegelijk worden belegd
Geld van beleggers kan nu eenmaal in maar één ding tegelijk worden belegd. Geld dat dus richting ETF’s en FANG-aandelen gaat, kan niet in andere aandelen worden belegd.

En met GoedNieuwsBeleggen selecteren we nu eenmaal geen aandelen die meer dan 35 keer de winst noteren. Aandelen als Netflix en Amazon ga je daarom niet tegenkomen.

Slechter of beter dan de beurs?
Dit jaar staan we tot nu toe op een klein positief rendement. GoedNieuwsBeleggen presteert daarmee (voor het eerst) zelfs minder goed dan de beursindex.

Alleen geldt dat de beursindex vooral omhoog wordt gestuwd door de hype in een handjevol peperdure FANG-aandelen, die nu eenmaal een groot gewicht in de index hebben.

Zonder die FANG-aandelen zou de beurs dit jaar zelfs op verlies staan. Laat je de FANG-aandelen er dus buiten, dan presteert GoedNieuwsBeleggen fors beter dan de beurs.

Belangrijk om te weten
Belangrijk om te weten is dat de hype in ETF’s en FANG-aandelen op zijn laatste benen loopt.

Zodra beleggers het deksel op hun neus krijgen, gaan ze hun geld weer op een normale manier beleggen. Gaan ze weer logisch nadenken in plaats van blind achter een hype aanlopen.

Met als gevolg dat er veel meer geld vloeit richting het soort aandelen dat we met GoedNieuwsBeleggen selecteren.

Enorm positief voor GoedNieuwsBeleggen.

Nóg belangrijker om te weten
Nóg belangrijker om te weten is dat GoedNieuwsBeleggen feitelijk al jarenlang last heeft van de hype in ETF’s, FANG-aandelen en andere tech-aandelen.

Als je dan kijkt naar de rendementen die we de afgelopen jaren met deze topstrategie hebben behaald, dan weet je wat er straks gaat komen.

Gouden tijden.

Supersimpel te volgen
Het mooiste van alles is dat GoedNieuwsBeleggen een supersimpel te volgen beleggingsstrategie is.

Aandeel kopen. Gemiddeld twee maanden vast houden. Aandeel verkopen.

Een kind kan de was doen.

Met deze topstrategie ga je gouden tijden tegemoet!
Klik hier om ook GoedNieuwsBeleggen-abonnee te worden.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: