Maarten Verheyen verwacht een crash in 2010

Zelf ben ik niet zo van het doen van voorspellingen. Ik ben het ook niet helemaal met hem eens. Wel met zijn analyse over de economie, maar niet op het effect daarvan op de beurzen. Vooral voor het komende jaar verwacht ik geen crash. De ECB heeft vorige week voor het eerst in haar bestaan besloten om massaal schuldpapier op te kopen. In mijn ogen zal het gemakkelijker voor ze zijn om dat ook voor een tweede keer te beslissen, waarna iedereen het bijna normaal gaat vinden. En vanaf dat moment doen ze feitelijk hetzelfde als waar de Federal Reserve al anderhalf jaar mee bezig is. Geld drukken, tijd kopen. En met tijd kopen kan een centrale bank best lang doorgaan.

Maar zoals dat gaat met het doen van voorspellingen, heb je geen garantie op je gelijk. Maarten niet en ik ook niet. En voor ons geldt dat als Maarten gelijk krijgt, wij ook zullen profiteren.

Ik kijk liever naar de beurstrend en handel op basis daarvan. Je hoeft feitelijk ook geen voorspellingen te doen, want in ons
Super Optie Rapport” laten we onder meer zien dat een beurscrash nog nooit heeft plaatsgevonden op een moment dat de beurstrend stijgend was. Nu is de trend dalend en hebben hopelijk alle TopAandelen abonnees van de strategie in ons “Super Optie Rapport” gebruik gemaakt, terwijl onze WoensdagTrader abonnees hun geld al lang veilig aan de zijlijn hebben en/of afgelopen week forse winsten hebben gemaakt.

Maarten verwacht dus een forse daling, ja zelfs een crash in 2010. En hij biedt u de kans om voor een laag bedrag live met hem mee te beleggen. Leest u hier wat Maarten heeft te vertellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: