Eén keer iets maken en daarna jarenlang geld binnen roeien

Als je computergames maakt en je bent daar zeer goed in, dan wordt je rijk. Steenrijk. Vooral omdat kinderen en pubers van overal ter wereld bijna dezelfde smaak hebben. Stelt u zich eens voor: je hoeft zo’n spelletje in principe maar één keer te ontwikkelen en er in je eigen land een succes van te maken. Dan heb je al een enorme winst. Daarna komen er allemaal buitenlandse bedrijven vragen of ze jouw computergame op licentiebasis mogen verkopen, waarbij de winst wordt gedeeld. Dubbele winst. Ofwel, één keer iets maken en daarna jarenlang geld binnen roeien. Denkt u zich eens in wat er gebeurt als je een paar keer per jaar zo’n succesnummer maakt! Het zijn er uiteraard veel die het proberen en maar weinigen die het lukt.

Als je zo’n aandeel goedkoop kunt aankopen…
Als belegger zit je altijd goed met een aandeel van een topper uit die bedrijfstak, maar je moet natuurlijk ervoor zorgen dat je geen te hoge koers betaalt. In ons “
Super Rendement Rapport” hebben we onder meer zo’n topper gevonden en het grappige is dat we het voor een belachelijk lage prijs kunnen aankopen. Een topaandeel van een bedrijf waarvan de winst met gemiddeld 30% per jaar groeit kunt u nu aankopen voor slechts 9 keer de jaarwinst. En dat terwijl de oprichter en directeur zelf ook 49% van de aandelen in bezit heeft!

Ziende blind
Wij trekken maar één conclusie: beleggers zijn ziende blind en gaan straks weer met zijn allen tegelijk achter het aandeel aan, waardoor de koers in korte tijd enorm snel zal stijgen. Voor de lange termijn berekenden we een koerspotentieel van ruim 400%, maar eigenlijk verwachten we veel meer dan dat.

Losse nummers zijn bijna uitverkocht.
Waarschijnlijk al voordat het weekend voorbij is. Reageert u daarom snel. Klikt u hier om het “
Super Rendement Rapport” nu te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: