Zo simpel is onze marketing strategie

Vorige week ontving ik een complimenteuze mail van iemand die ons gratis rapport met 5 gouden tips had aangevraagd en gelezen. Het rapport bevat vijf concrete tips die je helpen om zelf ieder aandeel kritisch te beoordelen, zodat je als belegger altijd in goedkope aandelen van zeer goed presterende bedrijven kunt beleggen. Of het nu gaat om een aandeel in portefeuille of om een nieuwe koopkandidaat, maakt geen verschil. Onze lezer vroeg zich echter af waarom wij dit zo keurig onder elkaar in een rapport zetten. “Je leert iemand toch om zélf aandelen te selecteren, waardoor je je eigen TopAandelen service buitenspel zet?”, was zijn commentaar.Zelf serieus beleggen = serieus aan de bak
Een op zich logische, maar wel simpele redenering. Zoals zo vaak, geldt ook hier dat andersom denken helpt. Alle lezers die ons rapport gebruiken om zelf hun eigen aandelen te selecteren, gunnen wij van harte dat ze zeer succesvol zullen zijn. Wij verdienen daar niets aan, maar het is wél leuk als de doe-het-zelvers ons een warm hart toedragen. Onze marketing strategie is dan ook zo simpel als die logisch is. De meeste beleggers beseffen namelijk al snel dat als je aandelen serieus wilt beoordelen, je ook serieus aan de bak moet. Goed aandelen selecteren is veel, zéér veel werk.
Het werk uitbesteden, maar wél kritisch blijven denken
De meeste mensen hebben dus niet de tijd en/of de wil om al die moeite te doen en al die uren op te offeren. Onze
TopAandelen service is voor u geschikt als u die tijd niet hebt, of als u uw tijd liever voor leukere dingen wilt gebruiken. Als u dus beseft dat goed aandelen selecteren een serieus pak werk is, u dat werk niet wenst te doen en het dus aan ons wilt uitbesteden. Als u tegelijk echter wél wilt weten hoe wij precies te werk gaan en dus bij ieder aandeel alle informatie wilt, zodat u binnen een kwartier op kritische wijze kunt bepalen of u het met onze analyse eens bent. Vooral dat laatste is zéér belangrijk, want als je blind andermans tips gaat volgen, dan kan je net zo goed naar het casino gaan.

Bent ú een serieuze, kritische belegger?
Hebt u geen tijd om zelf vele uren te besteden aan het zoeken naar de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven? Dan is TopAandelen voor u zeer waarschijnlijk de perfecte oplossing.

Klikt u hier om u aan te melden voor een abonnement

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: