We moeten méér koper, zink en nikkel zien te vinden!

Dat is wat een CEO aan zijn collega’s vertelde toen hij een bedrijfspresentatie hield. De reden dat hij dit uitroept? Omdat hij er absoluut zeker van is dat de komende 10 jaar veel te weinig van deze grondstoffen beschikbaar zullen zijn om aan de stijgende vraag te voldoen. Hij sprak over “structurele tekorten”, ofwel tekorten die je niet zomaar even oplost. Die blijvend zijn. Natuurlijk zal hij er alles aan doen om voor zijn eigen bedrijf meer koper, zink en nikkel te winnen, want zijn bedrijf gaat enorm profiteren van deze onvermijdelijke trend. Waarom ik dit allemaal schrijf? Wij hebben het geluk dat we dit aandeel hebben ontdekt en we gaan het dit weekend als extra tip alleen naar de jaarabonnees van TopAandelen sturen.

Nog niet door de massa ontdekt
Je kunt dit kleine aandeeltje bijna een penny stock noemen, maar tegelijk heeft het alle kenmerken van een superstabiel bedrijf. IJzersterke financiele positie, winst, winstgroei en prachtige vooruitzichten. Dat zie je bij wel meer bedrijven, maar dit aandeel noteert onder haar intrinsieke waarde en slechts zes keer de winst. Ofwel, het prototype van een aandeel dat nog door de grote massa ontdekt moet worden. Als dit bedrijf doorgaat met waar ze nu mee bezig zijn, winst maken dus, dan zit er geen enkele risico aan dit aandeel. Maar wel bakken met winstpotentieel!

Grondstoffenhype
Want de dag dat er een grondstoffenhype ontstaat en er een run op dit soort aandelen komt, nadert met rasse schreden. En zodra dat gebeurt, betalen beleggers zonder blikken of blozen 25 tot 30 keer de winst voor dit soort aandelen. Voor de komende jaren verwachten wij dat de winst jaarlijks 30% tot 40% groeit. Kunt u zich voorstellen wat er met de koers gebeurt als die grondstoffenhype plaats vindt en de massa dit aandeel ontdekt?

Profiteer van deze unieke extra tip
Onze jaarabonnees gaan blij zijn met deze extra service die bij de VIP-behandeling hoort. Wilt u iedere maand het “Super Rendement Rapport” als allereerste in uw mailbox? En wilt u gelijk profiteren van deze extra tip met bakken winstpotentieel?

Neem dan snel een jaarabonnement op TopAandelen
.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: