Het vliegt de deur uit

Het vorige week verschenen “Super Rendement Rapport” is bijna uitverkocht. We hanteren bewust een maximum van 300 losse nummers en als het zo doorgaat, dan zullen we dat al dit weekend passeren. Het vliégt werkelijk de deur uit. Dat het zo snel gaat is ook niet zo gek, want de aandelen in het rapport hebben unieke eigenschappen.

Geen last van tussenhandel
Als je een aandeel ontdekt van een snel groeiend bedrijf dat olie en milieuvriendelijke biodiesel zelf produceert en vervolgens aan bedrijven en consumenten levert zonder dat er tussenpersonen aan te pas komen die een deel van de winst afromen, en je kunt zo’n aandeel voor een spotprijs aankopen, dan mag je naar onze bescheiden mening geen moment twijfelen. En al helemaal niet als je weet dat zo’n bedrijf totaal schuldenvrij is!

Garanties bestaan niet bij beleggen, maar als wij zo’n aandeel zien dan is onze eerste gedachte dat het niet anders kán of het moet de komende jaren met honderden procenten in koers stijgen. Bestelt u daarom het “Super Rendement Rapport” voordat het te laat is!

VIP-behandeling
Vorige maand hebben we een extra tip naar onze jaarabonnees gestuurd als onderdeel van de daarbij behorende VIP-behandeling. Het betreft een aandeel waarvan we reden hebben om de komende maanden een forse koersstijging te verwachten, maar een nog veel grotere stijging voor de langere termijn.
Bij uw nieuwe jaarabonnement op
TopAandelen , sturen we deze tip gelijk mee!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: