Het kindje van de baas

Afgelopen donderdag is er weer een splinternieuw “Super Rendement Rapport” verschenen. Om onze aandelen te selecteren hanteren we strakke criteria, want we willen nu eenmaal alleen écht goedkope aandelen van sterk presterende bedrijven die er financieel ook nog eens zeer sterk voor staan. Dat is nogal een eisenpakket! We kijken bij aandelen die aan deze ontzettend strenge criteria voldoen altijd ook stiekum even hoe het staat met “inside ownership”.

Oprichter = directeur = grootste aandeelhouder
Deze maand vonden we onder meer een aandeel van een bedrijf dat wordt geleid door de oprichter die tegelijk ook de grootste aandeelhouder is. Beter kan je het als aandeelhouder niet hebben, want het bedrijf is zijn eigen kindje. Aan de ijzersterke financiële positie kan je ook zien dat deze baas niet zomaar geld over de balk smijt. Het is ongelofelijk dat je zo een fantastisch aandeel voor slechts zeven keer de winst kunt aankopen. Vooral ook als je weet dat ieder jaar forse winstgroei wordt gerealiseerd.

Wat kan je als belegger nog meer te wensen hebben?
Wij hebben een koersdoel berekend dat 300% hoger ligt dan de huidige koers. Maar eigenlijk weten we nu al dat we het aandeel langer gaan vast houden omdat wij denken dat er daarna nóg vele honderden procenten te rapen zijn. Het kindje van de baas, conservatief met geld, innovatief met producten en agressief in winstgroei. Wat kan je als belegger nog meer te wensen hebben? Wij prijzen ons in ieder geval gelukkig!

Profiteer van deze unieke kans en bestel snel het splinternieuwe “Super Rendement Rapport“.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: