Een gat in de markt, en niet zo’n kleintje ook!

Herinnert u zich nog de bijna dagelijkse nieuwsberichten over koperdiefstallen? Treinen die vertraging hadden omdat hele stukken spoorlijn onklaar waren gemaakt door koperdieven? Die tijden gaan terug komen. De prijs voor koper zal de komende jaren fors stijgen. Koper zit ook in alle soorten kabels, want het is een uitstekende geleider van elektriciteit. En die kabels gaan uiteraard fors duurder worden.

In ons nieuwste “Super Rendement Rapport” hebben we onder meer een aandeel geselecteerd van een bedrijf dat een alternatief heeft gevonden voor die traditionele kabels. Kabels met minder koper die toch net zo goed functioneren. Een gat in de markt, en niet zo’n kleintje ook! Wat nóg mooier is: het aandeel is spotgoedkoop, het bedrijf maakt volop winst én is financieel ijzersterk. Wij berekenden op basis van de nu bekende cijfers een koerspotentieel van minimaal 315%.

Máár… daar zit geen forse stijging van de koperprijs in verwerkt. En die verwachten we wel! Ik durf er niet eens aan te denken hoe ongelofelijk hard de koers van dit aandeel dán zal stijgen. Bestel snel het “Super Rendement Rapport” zodat ook ú van deze unieke kans kunt profiteren.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: