Waarom zoveel Trump?

Afgelopen vrijdag gaf ik u twee interessante meningen over Trump. Waar je het uiteraard mee eens of oneens kunt zijn.

Maar misschien vraagt u zich af waarom we zoveel aandacht aan die man besteden. Ook hier schreef David Hay van Evergreen Gavekal een prachtige alinea over:

————
There are few subjects as incendiary as Donald Trump. Consequently, a prudent newsletter writer would steer clear of making pro or con comments about our president.

However, the reality is that the set of policies he’s proposing are potentially the most market-moving and economy-impacting we’ve faced since the early Reagan years.
————

Het is voor een nieuwsbrief-schrijver dus het handigste om iemand die zo controversieel is als Trump te negeren. Want daarmee voorkom je boze lezers.

Door de enorme impact die Trumps plannen kunnen of zullen hebben op de financiële markten én op de wereldeconomie, worden we echter gedwongen om Trump nauwkeurig te volgen, en na te denken over hoe we daar als beleggers het beste op in kunnen spelen.

Als je een neutrale pet op je hoofd zet…
Als je je persoonlijke bewondering voor of afkeer van Trump opzij zet, als je dus een neutrale pet op je hoofd zet, dan besef je dat we in razend interessante tijden leven.

Dan besef je dat er veel aan het veranderen is, en dat je daar als oplettende belegger enorme winsten mee kunt maken. Dat het dus zéér belangrijk is om Trumps economische daden (dus het nieuwe beleid van de Amerikaanse regering) nauwkeurig te volgen.

En dat is dan ook precies wat we in deze nieuwsbrief zullen (blijven) doen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: