Als ik maar één aandeel in de wereld mocht kopen…

(Tom Lassing)
Ook vorige week heb ik weer enkele duizenden dollars in één enkele positie gestopt. Een positie die ik steeds verder aan het uitbreiden ben, omdat dit aandeel in 2010 zeer interessant gaat worden.
Niet alleen gaan er opties op komen, maar het aandeel zal een enorme hoeveelheid aan perstijd gaan krijgen en je bent simpelweg een dief van je eigen portemonnee als je niet op deze trein springt.

Alles in dat ene aandeel?
In feite zou ik zelfs kunnen besluiten om alles te verkopen en alleen dat aandeel te houden, maar zo gek ben ik dan toch weer net niet. Immers zit dit aandeel niet in China en ik ben van mening dat je OOK in China moet zitten.
De abonnees van BeursAccent hebben de laatste maanden dit aandeel ook meerdere keren voorbij zien komen. Ik ga er dan ook vanuit dat onze abonnees er ook al flink in zitten.

We staan met de eerste aankopen al op zoiets als 40% winst en dat is mooi. Dit is pertinent geen aandeel van 100% in twee weken. Daar is het gewoon een veel te degelijk aandeel voor. Als ik maar één aandeel in de wereld mocht kopen, dan zou het dit aandeel zijn. Ik mag gelukkig meer aandelen kopen en dat zijn nu precies de aandelen die in www.beursaccent.nl zitten….

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: