Supermarkt. Minimarkt.

Ik vertelde u afgelopen vrijdag al dat de koersen van goud- en zilveraandelen na een correctie in mei, nu opnieuw rond haar hoogste jaarkoers noteren. Sterk signaal.

De koersen van de extra goud- en zilvertips die we dit jaar naar onze TopAandelen-abonnees hebben gestuurd, zijn fors gestegen. Maar gaan de komende tijd nog véél harder stijgen.

De reden daarvoor vinden we onder meer in onderstaande krantenkop.

 

 

Rente betalen om je geld uit te lenen
Maar liefst $10.000 miljard aan staatsobligaties noteren nu een negatieve rente. Dat betekent dat je nu rente moet betalen om je geld uit te mogen lenen aan de overheid van Duitsland, Nederland, Zwitserland, Japan en nog een hele rij landen.

Terwijl op veel andere staatsobligaties én veilige bedrijfsobligaties ook al nauwelijks rente te verdienen valt.

Een zéér frustrerende situatie voor fondsen die gewend zijn om een deel van hun geld in obligaties te beleggen. Zoals beleggingsfondsen, pensioenfondsen, levensverzekeraars, hedge fondsen.

Als slechts 1% overstapt
De obligatiemarkt is de grootste financiële markt ter wereld. Is zelfs fors groter dan de aandelenmarkt. Je kunt de obligatiemarkt vergelijken met een mega supermarkt.

Terwijl je de goudmarkt kunt vergelijken met de kleine minimarkt op de hoek.

Als slechts 1% van de klanten van een mega supermarkt besluit dat ze vanaf vandaag liever naar de kleine minimarkt gaan, dan knalt de omzet van die minimarkt ongekend hard omhoog.

Precies dát zien we nu gebeuren op de financiële markten.

Klein beetje geld veroorzaakt enorme koersstijgingen
Slechts een zéér klein deeltje van de enorme hoeveelheid geld die normaal in obligaties wordt belegd, is nu richting goud en zilver gegaan.

En omdat de markt voor goud- en zilver(aandelen) maar een piepklein minimarktje is, veroorzaakte dat kleine beetje geld dit jaar al enorme koersstijgingen voor onze extra goud- en zilvertips.

Fondsbeheerders op zoek naar alternatieven
Obligaties worden de komende tijd alleen maar minder interessant. Steeds meer obligaties leveren negatieve rente, dus gegarandeerd verlies op. En dus moeten al die grote professionele beleggers steeds vaker op zoek naar alternatieven.

Maar de keuze is beperkt.

En dus zal er steeds meer geld richting de goud- en zilvermarkt vloeien. Als al die fondsbeheerders straks slechts 3% van hun geld in goud en zilver beleggen, dan exploderen de koersen van goud- en zilveraandelen.

Goud- en zilveraandelen staan aan de rand van nieuwe, zéér forse koersstijgingen!

Duizenden procenten koersstijging voor de boeg
Wij stuurden onze TopAandelen-abonnees de afgelopen maanden alléén de allerbeste aandelen als EXTRA GOUD- en ZILVERTIPS.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al die extra tips gratis bij uw abonnement.

De koersen van deze aandelen zullen de komende jaren exploderen.

Profiteer daarvan!

Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: