Laatste kans?

Ruim twee weken geleden kon u in deze nieuwsbrief al lezen dat de kans op een forse correctie van zilver zeer groot was (zie dit artikel). Maar dat het zo ontzettend hard zou gaan in zo’n korte tijd, had ik uiteraard nooit durven dromen.

In hetzelfde artikel schreef ik dat het lange termijn potentieel voor goud en zilver nog steeds enorm is. En dat is waar het om gaat. Als je vooraf beseft dat goud en vooral zilver enorm in prijs kunnen corrigeren, dan weet je ook dat je aan je strategie vast moet houden zodra die correctie daadwerkelijk aanbreekt.

In hetzelfde artikel schreef ik dat zilver in het verleden al heeft bewezen dat het midden in een bull markt zomaar met 50% tot zelfs 60% in prijs kan dalen. Afgelopen week daalde zilver met bijna 30%.

En hoewel er een gerede kans is dat zilver verder in koers daalt, kon ik het vanochtend niet laten om wat geld over te boeken naar mijn Goldmoney account, zodat ik komende maandag alvast wat zilver kan bijkopen.

Zoals ik in het hierboven vermelde artikel ook schreef, zie ik de forse daling van zilver als een prachtige kans. Hoe ver die daling zal gaan weet niemand. Maar het kan wel de laatste kans zijn om zilver aan gunstige prijzen aan te kopen. Als u nog geen Goldmoney account hebt, dan raad ik u absoluut aan om er nu een te openen. Klikt u hier als u Nederlandstalige hulp nodig hebt bij het openen van een rekening.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: