Twee enorme, altijd blijvende voordelen

Een maand geleden vertelde ik u in dit artikel over het enorme voordeel dat we als particuliere beleggers hebben ten opzichte van grote spelers als beleggingsfondsen en pensioenfondsen.

Als een bedrijf met positief nieuws komt, dat de verwachting voor stijgende omzet en stijgende winst doet toenemen, dan kunnen wij als kleine beleggers direct reageren.

Daarmee profiteren we van het feit dat grote spelers weken achter elkaar kooporders moeten inleggen om een fatsoenlijke positie in zo’n aandeel op te bouwen.

Vooral met onze GoedNieuwsBeleggen strategie profiteren we daar optimaal van.

Het tweede grote voordeel
Je koopt binnen vijf minuten een aandeel waarvan de kans zeer groot is dat grote fondsen het ook als interessant aandeel zien. Hun stroom kooporders doet de koersen in de weken nadien stijgen.

Een ander voordeel van GoedNieuwsBeleggen is dat je nooit belegt in aandelen uit een bedrijfstak waar het slecht mee gaat. En altijd belegt in aandelen van bedrijven waar het zeer goed mee gaat.

Plotseling zien we nu dit soort aandelen opduiken
De afgelopen jaren zagen we bijvoorbeeld nooit een aandeel uit de financiële sector. Nooit. Tot we dit jaar plotseling koopsignalen van allerlei financiële dienstverleners zagen opdoemen.

Zie hieronder de koersgrafiek van financiële dienstverlener Enova International (ENVA).

We zien iedere maand honderden aandelen voorbij komen, maar van deze financiële dienstverlener hadden we nog nooit gehoord.

Nadat ENVA begin deze maand met fantastische kwartaalcijfers kwam, verscheen het op ons radarscherm. Toen we verder keken, zagen we dat analisten voor dit jaar 15% omzetstijging en 50% winstgroei verwachten.

Het aandeel voldeed volledig aan onze strenge selectiecriteria.

Het waarom is totaal onbelangrijk
Een derde deel van onze huidige GoedNieuwsBeleggen portefeuille bestaat nu uit aandelen van verschillende soorten financiële dienstverleners.

Dat had ik twee maanden geleden nooit durven vermoeden. Maar het gaat blijkbaar fantastisch in die sector.

Wij vermoeden dat het te maken heeft met de stijgende rente.

Maar het mooie van GoedNieuwsBeleggen is dat we niet hoeven te begrijpen waarom deze bedrijfstak de wind in de rug heeft. Belangrijker is dát het zo is.

Twee enorme, altijd blijvende voordelen
Als GoedNieuwsBeleggen-abonnee heb je twee enorme, altijd blijvende voordelen.

Je reageert altijd sneller op positief nieuws dan de grote fondsen dat kunnen, waardoor je van hun stroom kooporders profiteert.

En je belegt enkel en alleen in aandelen uit sectoren (zoals financiële dienstverleners nu) die de wind stevig in de rug hebben.

Ieder jaar de beurs dubbel en dwars verslagen
Met GoedNieuwsBeleggen versla je de beurs ieder jaar met dubbele cijfers.

48% in 2017. Ofwel 2,5 keer zoveel als de beurs.

Wil u beleggen volgens een échte superstrategie?
Wordt dan nu GoedNieuwsBeleggen-abonnee!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: