Logisch. Slim. Superwinstgevend.

Door de forse beursdaling van augustus is méér dan ooit duidelijk geworden dat GoedNieuwsBeleggen de best denkbare beleggingsstrategie is om jaar-in-jaar-uit te volgen.

Terwijl de beurs voor 2015 nu richting een 7% daling beweegt, stevent deze superstrategie af op een positief rendement van maar liefst 27%.

Geen last als beurs verder daalt
Uiteraard heeft ook GoedNieuwsBeleggen last van een dalende beurs. Maar onze abonnees zitten nu veilig, nadat we hen op 21 augustus het signaal stuurden om de portefeuille af te dekken.

Als de beurs komende maand onverhoopt met nog eens 10 procent daalt, en de GoedNieuwsBeleggen-portefeuille daalt met 8 procent, dan verdienen we per saldo zelfs 2 procentjes!

Dan maak je zelfs winst terwijl iedereen in zak en as zit!

En zodra de beurs de weg naar boven weer zoekt (kan veel sneller gebeuren dan menigeen nu denkt), dan sluiten we de afdekpositie, zodat het rendement fors omhoog kan knallen!

Logisch en slim
Ongelofelijk hard profiteren van een stijgende beurs. En de schade bij een dalende beurs tot een minimum beperken. Dat is de even logische als slimme manier waarop je als GoedNieuwsBeleggen-abonnee belegt.

Als je deze superstrategie jaar-in-jaar-uit volgt, dan ga je een fantastisch vermogen opbouwen. Terwijl je er nauwelijks moeite voor moet doen!

Inschrijving voor korte tijd geopend
Helaas moeten we het aantal abonnees echter beperkt houden. Het is daarom voor slechts zéér korte tijd mogelijk om u aan te melden.
Klik hier om snel GoedNieuwsBeleggen-abonnee te worden!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: