Het recept blijft geheim

Naar aanleiding van dit artikel van dinsdag ontvingen we veel vragen van lezers die meer willen weten over onze GoedNieuwsBeleggen strategie.

Dat lezers graag willen weten hoe we precies te werk gaan, is begrijpelijk. Want de resultaten zijn verbluffend. Maar we kunnen niet alle details daarvan vrijgeven.

Alleen al tegenover onze abonnees hebben we de plicht om te zorgen dat niet teveel mensen tegelijk deze unieke strategie gaan toepassen. Daarnaast zou ik wel gek zijn als ik het gedetailleerde recept zomaar wereldkundig zou maken.

Ik geeft u wel twee belangrijke zaken mee. Aan de hand van het praktijkvoorbeeld hieronder.

Praktijkvoorbeeld
Op de koersgrafiek hieronder ziet u dat de koers van machinebouwer Columbus McKinnon (CMCO) op 1 augustus fors steeg, nadat het bedrijf veel beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend maakte.

Door dit positieve nieuwsbericht kwam het aandeel op ons radarscherm.

Toen we zagen dat het aandeel aan onze strenge criteria voor wat betreft koers/winstverhouding, winstgroei en omzetgroei voldeed, stuurden we het aandeel als koopsignaal naar onze GoedNieuwsBeleggen-abonnees.

Nu, bijna twee maanden later hebben we dit aandeel nog steeds in portefeuille en staan we op 20% koerswinst.

Het allerbelangrijkste onderdeel
Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van zo’n beleggingstrategie is het verkoopsignaal. Wij gebruiken daarvoor onder meer momentum-indicatoren.

Zolang de koers van het hierboven vermelde aandeel blijft stijgen, blijven onze momentum-indicatoren positief, en blijft dit aandeel in portefeuille.

Zodra de koers echter te lang niets doet of gaat dalen, geven die indicatoren ons zeer snel een verkoopsignaal. We laten deze winst niet uit onze handen glippen!

Ons motto is dan ook: liever te vroeg verkopen dan te laat.

De (voor mij) allerbeste beleggingstrategie
Veel meer details kan ik u helaas niet geven. Maar ik hoop dat ik u zo toch een goed beeld heb gegeven.

GoedNieuwsBeleggen is niet voor niets de allerbeste beleggingsstrategie die ik ooit heb gezien.

Als u na het zien van dit praktijkvoorbeeld het gevoel krijgt dat deze manier van beleggen bij u past, dan is het een zeer goed idee om abonnee te worden.

U kunt nu nog inschrijven!
Klik hier om u aan te melden voor deze absolute topstrategie

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: