Beleggers zijn het meest gevoelig voor…

Nadat we woensdag voor onze GoedNieuwsBeleggen-strategie een snelle 29% koerswinst veilig stelden op Virtu Financial, hadden we gisteren weer prijs.

Op 1 februari (een dag voordat de beurs in de stress schoot) zagen we dat de koers van Shutterfly (SFLY) fors steeg als gevolg van fantastische kwartaalcijfers.

Toen we verder keken, zagen we dat dit aandeel aan onze strenge criteria voor omzetgroei, winstgroei en PEG-ratio voldeed.

Op de grafiek hieronder ziet u wat sindsdien is gebeurd.

26% in anderhalve maand
Gisteren stuurden we een verkoopsignaal uit, waardoor onze GoedNieuwsBeleggen-abonnees maar liefst 26% koerswinst incasseerden. Op anderhalve maand tijd.

Dinsdag vertelde ik u over Lumentum (LITE) dat we nog in portefeuille hebben. Gisteren over de behaalde 29% winst op Virtu Financial (VIRT). En nu hebben we 26% koerswinst op Shutterfly (SFLY).

Kende u deze aandelen nog niet?
Ik ben er vrijwel zeker van dat u tot deze week nooit van deze aandelen hebt gehoord.

Het mooiste van alles is dat ook wij deze aandelen niet kenden. Dat is voor een strategie als GoedNieuwsBeleggen ook nergens voor nodig.

Goed nieuws en groei.
Want met GoedNieuwsBeleggen spelen we vooral in op de twee zaken waar beleggers het allermeest gevoelig voor zijn.

Beleggers willen goed nieuws en groei.

Beleggers willen aandelen waar de media positief over is. En beleggers zijn gevoelig voor nieuwsberichten over hoe hard een bedrijf groeit.

Daar speel je als GoedNieuwsBeleggen-abonnee perfect op in.

Daarom…
Daarom profiteer je als GoedNieuwsBeleggen-abonnee véél vaker dan gemiddeld van snelle, forse koerswinsten.

Daarom behaal je met GoedNieuwsBeleggen ieder jaar een rendement dat dubbel tot zelfs drie keer zo hoog is als de beurs.

GoedNieuwsBeleggen is een superstrategie
Klik hier om abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: