De Amerikaanse obligatiemarkt
staat op springen!

Profiteer op een zéér eenvoudige manier van het ineenstorten van de Amerikaanse markt voor staatsobligaties.

 

Geachte belegger,

Dat de financiële situatie van de Verenigde Staten bar en boos is, zal voor geen mens ter wereld nog een verrassing zijn. Nota bene volgens de lange termijn begroting van het Witte Huis zélf (Office of Management and Budget) zal de Amerikaanse staatsschuld de komende jaren oplopen tot bijna 20 biljoen dollar. Een faillissement lijkt daarmee onafwendbaar.

Om dit faillisement zoveel mogelijk voor zich uit te schuiven, is de Federal Reserve dit jaar een nieuwe ronde van Quantitative Easing (= mooi woord voor geld printen) gestart.

Naar onze bescheiden mening is het instorten van de Amerikaanse markt voor staatsobligaties onvermijdelijk. Wij verwachten daarom vroeg of laat Griekse toestanden in de Amerikaanse markt voor staatsobligaties. Ofwel, fors stijgende rentes, fors dalende obligatiekoersen.

Eigenlijk kunnen we vaststellen dat er sprake is van een enorme zeepbel door het stellen van de volgende simpele vraag:

Zou ú geld lenen aan iemand die tot zijn nek in de schulden zit én ieder jaar maar liefst 60% meer uitgeeft dan er binnenkomt?

Ik weet zeker dat u hierop volmondig NEE zult antwoorden. De realiteit van vandaag is echter dat heel veel mensen geld lenen aan de Verenigde Staten door het beleggen in staatsobligaties. Dat is op zichzelf al absurd.

Wat het echter nóg gekker maakt is dat mensen geld lenen aan de Amerikaanse overheid om daar vervolgens 10 jaar lang een vaste rente van slechts 1,8% op te ontvangen.

Een situatie die onmogelijk kan voortduren! En wij zijn niet de enigen die tot deze conclusie komen...

 • Amerikaanse staatsobligatie is een dramatisch slechte belegging - Warren Buffett op CNBC - Mei 2013
 • Amerikaanse obligatiemarkt is de grootste bubbel in de geschiedenis - Voormalig Budget Director David Stockman op Fox News - April 2013
 • De bubbel in de Amerikaanse obligatiemarkt zal barsten - Marc Faber op Bloomberg News - Maart 2013
 • Jim Rogers waarschuwt net als Bill Gross voor bubbel in Amerikaanse obligatiemarkt - Bloomberg News - Februari 2013
 • Moeder aller bubbels zal ergens in 2013 barsten - Peter Schiff in Forbes Magazine - Maart 2012


Moet je een specialist in obligaties zijn om hiervan te profteren?
Absoluut niet! Als gewone belegger kan je perfect profiteren van deze unieke situatie. Wat je nodig hebt is een simpele, maar goed doordachte strategie, discipline en geduld. Precies hetzelfde dus als wat je bij beleggen altijd nodig hebt.


In dit unieke rapport vertel ik u:

 • Waarom de rente op Amerikaanse staatsobligaties geen andere mogelijkheid heeft dan te stijgen. Welke situatie zich ook voordoet!

 • Hoe u op een zeer eenvoudige manier kunt profiteren van het uiteenspatten van de zeepbel die de Amerikaanse obligatiesmarkt nu is.

 

 

Enkele reacties van abonnees die dit rapport als extra service ontvingen:

"Ik ben het volledig eens met uw visie over de US obligatiemarkt. Ook de gedisciplineerde manier waarop u tewerk gaat om positie in te nemen spreekt me erg aan. Proficiat !"

"Bedankt voor jullie rapport over de Amerikaanse obligaties! Dat was weer smullen. Een stuk achtergrondinformatie, scenarioanalyse en uiteraard een strategie om ervan te kunnen profiteren. Dit zou ik zelf nooit gevonden hebben."

"Ik ben blij dat ik jullie advies opgevolgd heb betreffende de obligatiemarkt. Top-klasse service. Ga zo voort!"

 

Belangrijke zaken die u moet weten:

 • Het rapport "De Amerikaanse obligatiemarkt staat op springen!" bieden we als gratis bonus rapport bij een halfjaar- of jaarabonnement op onze services MaandagTrader, WoensdagTrader en TopAandelen.

 • De bull markt voor obligaties heeft nu 30 jaar geduurd. De daarop volgende bear markt zal dus zeker een aantal jaren aanhouden. Deze strategie is dus JARENLANG toepasbaar. Voor een eenmalig bedrag van 59,75 euro hebt u dus voor de komende jaren een gemakkelijk toepasbare strategie tot uw beschikking om te profiteren van een fors dalende obligatiemarkt.

 • We vertellen u in dit rapport precies hoe u deze strategie zonder enige hulp van buitenaf altijd zélf kunt toepassen.

 • Gedurende het eerste jaar na bestelling sturen we u als extra service een e-mail, iedere keer als we op basis van onze strategie aktie gaan ondernemen.

 • U kunt dus desgewenst zelf bijhouden wanneer het tijd is om op basis van deze simpele strategie in aktie te komen, maar u kunt ook rustig onze mails afwachten.
 • Na het eerste jaar kunt u deze signalen voor het luttele bedrag van 34,75 euro nog een heel jaar lang blijven ontvangen.


Wanneer is deze strategie voor ú geschikt?
Deze strategie is voor u geschikt als u een serieuze belegger bent, die begrijpt dat zich een unieke situatie voordoet, en die wil profiteren van het uiteenspatten van deze zeepbel.Voordat u uw bestelling plaatst nog even dit!
De zeepbel in Amerikaanse staatsobligaties zal vroeg of laat barsten. Het kan volgende week gebeuren, maar het kan ook nog een tijd duren. Het ligt er maar net aan wanneer de grote massa begint te beseffen dat een Amerikaanse staatsobligatie zowat de minst veilige belegging op deze aardbol is.

De in het rapport beschreven strategie is daarop berekend! Van u als belegger vragen we echter wel dat u het geduld en de discipline opbrengt om (samen met ons) rustig het juiste moment af te wachten.

 

Vult u het formulier hieronder in om u aan te melden:

Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan
dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring / disclaimer.

 

Vriendelijke groeten,

Jack Hoogland
www.stocktradingnieuws.com