Onze services


TopAandelen
TopAandelen is een beleggingsservice, gespecialiseerd in de selectie van ondergewaardeerde aandelen van bedrijven die zeer goed presteren en een sterke financiële positie hebben.

In een gratis rapport vertellen wij precies welke criteria wij hanteren voor het selecteren van onze aandelen. U kunt daarmee zelf beoordelen of wij inderdaad grondig en doordacht te werk gaan bij het selecteren van aandelen. Daarnaast is het sowieso handig en leerzaam voor iedere belegger! Klikt u hier voor meer info.

GoedNieuwsBeleggen
Een simpele strategie waarbij we aandelen selecteren die alles in zich hebben om op korte termijn in koers te stijgen. Aandelen van bedrijven die zojuist goed nieuws bekend hebben gemaakt; nieuwsfeiten die reden geven om komende tijd stijgende omzet en winst te verwachten. Zoals hoger dan verwachte kwartaalcijfers, een overname of een groot contract.

U belegt alleen in relatief goedkope aandelen van bedrijven die gezonde omzet- én winstgroei realiseren. Zo beleggen we met GoedNieuwsBeleggen in aandelen waarvan de kans groot is dat het sentiment nog een paar maanden positief is.

De hype van 1999 is terug!
Diverse aandelen van bedrijven in internet, social media, 3D-printing, cloud-technologie en application software, zijn het afgelopen jaar ongelofelijk duur geworden. Beleggers betalen zonder blikken of blozen $90 voor aandelen die wij zelfs voor $5 niet zouden durven aankopen! Wij selecteerden de 15 meest waanzinnig dure aandelen, die rijp zijn voor 80% tot zelfs 100% koersdalingen.
Klik hier voor meer info.

De Nieuwe Subprime Crisis
De afgelopen jaren zijn er massaal autoleningen verstrekt aan Amerikanen met de allerlaagste inkomens. De Amerikaanse economie staat aan de rand van een nieuwe recessie. Autoverkopen zullen dalen én mensen zullen hun autoleningen niet langer (kunnen) afbetalen. De bedrijven die de afgelopen jaren het hardst hebben geprofiteerd, gaan nu het zwaarst in de problemen komen! Deze bedrijven zijn daarom kandidaat om binnen twee jaar failliet te gaan. Dit gaat koersdalingen tot 100% opleveren! Klik hier voor meer informatie.

Bescherm Tijdig je Portefeuille!
In het ‘Bescherm Tijdig je Portefeuille’ Rapport geven we u twee kant en klare strategieën om u tijdig te beschermen tegen een forse beursdaling of zelfs een beurscrash. Tijdloze, dus levenslang bruikbare strategieën voor een vriendenprijs! Bij een abonnement op TopAandelen ontvangt u dit rapport als bonus.