De definitieve uitbraak is nabij

Twee weken geleden vertelde ik u al dat politici in de komende recessie niet zullen bezuinigen, maar juist fors zullen investeren in een sociaal rechtvaardige economie en uiteraard in het klimaat.

Linkse én rechtse populistische politici houden sowieso al van veel geld uitgeven om de kiezer tevreden te stellen.

Politici van middenpartijen zullen in het huidige politieke klimaat niet met plannen voor bezuinigingen aan durven komen. Want dat staat gelijk aan politieke zelfmoord.

Het meest recente voorbeeld in de EU is uiteraard Macron, die de EU-begrotingsregels aan de kant zette om de gele hesjes te paaien.

MMT = onbeperkt geld uitgeven
Om enorm veel geld uitgeven te rechtvaardigen, hebben knappe koppen een nieuwe economische theorie bedacht. Modern Monetary Theory, ofwel MMT.

MMT is een mooie, intelligent klinkende term voor onbeperkt geld uitgeven. Met als logica dat begrotingstekort en staatsschuld eigenlijk helemaal niet zo belangrijk zijn.

En dat de centrale bank geld moet gaan printen zodra de staatsschuld toch een probleem dreigt te worden.

MMT = ongekend positief voor goud en zilver
Nóg mooier wordt het als mainstream-economen als Larry Summers (die trouwens aan de basis van de kredietcrisis stond) artikelen schrijven waarin ze hetzelfde beweren. Zie onderstaande tweet.

MMT is feitelijk de natte droom van zowat iedere politicus.

Deze ontwikkeling is zeer negatief voor de koopkrachtwaarde van papiergeld. En is ongekend positief voor goud en zilver.

Uitbraak richting $1700-$1800 nabij
Op Twitter kwam ik gisteren trouwens onderstaande tweet tegen van Adam Mancini, die als technisch analist enkel en alleen naar de koersgrafiek en naar technische indicatoren kijkt.

De koersgrafiek én een resem aan technische indicatoren geven aan dat goud nu ieder moment kan uitbreken en stijgen richting $1700-$1800.

Als Adam Mancini (zoals ik verwacht) gelijk krijgt, dan zullen koersen van goud- en zilveraandelen in een jaar tijd ongekend hard stijgen.

Maar liefst 9 extra goud- en zilvertips
Sinds half december stuurden we negen extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al die 9 extra tips gratis als welkomstgeschenk.

Waardoor u perfect gepositioneerd bent om optimaal te profiteren van enorme koersstijgingen.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: