Drie rijke landen die op instorten staan

Vorige week vertelde ik u in dit artikel dat het begin van de financiële tsunami daar is. De dollar blijft doorstijgen en de problemen in opkomende landen stapelen zich op.

Economieën én beurzen in diverse opkomende landen gaan zwaar crashen. En met ons speciale rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” gaan we daarmee enorme winsten behalen.

Een bedankje aan de Federal Reserve
Daarvoor mogen we de Fed een bedankje sturen. Die printte onbeperkt dollars en houdt de rente nu al zes jaar lang op 0%. De Fed maakte het daardoor véél te aantrekkelijk om dollars te lenen en in opkomende landen te investeren.

De Fed is de hoofdschuldige aan het feit dat buiten de VS maar liefst $9.000 miljard aan dollarschuld uitstaat. En dat al die beleggers/investeerders nu tegen steeds grotere valutaverliezen aankijken.

De dollar is de wereldmunt. Maar de Fed denkt niet verder dan de eigen Amerikaanse landsgrenzen. Structureel probleem.

Maar er is meer. Iets wat ik u nog niet heb verteld.

Drie ‘rijke’ westerse landen staan op instorten
Voor ons speciale rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” hebben we ook twee rijke westerse landen geselecteerd. Twee landen waar het faliekant mis aan het gaan is. Maar dan ook écht mis.

Op die posities staan we al op een mooie winst. Maar daar gaat nog zóveel bijkomen…

En vandaag heb ik besloten om daar een derde land aan toe te voegen. Een zeer rijk land. Denkt iedereen. Denken vooral de inwoners van het land zelf.

Maar door zéér, zéér, zéér (driedubbel zeer dus) slecht regeringsbeleid in combinatie met de huidige omstandigheden staat de boel daar op instorten. Is geen redden meer aan.

We staan op het punt om hiervoor een nieuw signaal uit te sturen.
(Waarschijnlijk volgende week al)

Ook zonder stijgende dollar gaat de boel instorten
Het mooie van deze drie ‘rijke’ westerse landen (voor ons beleggers) is dat de boel hier ook zonder stijgende dollar gaat instorten. Die stijgende dollar heeft alleen indirect een extra zetje gegeven.

(Aan dit probleem heeft de Fed dus géén schuld. Dit is 100% eigen schuld)

Dus ook als de dollar onverhoopt haar huidige stijging zou staken, of zelfs opnieuw zou gaan dalen (maar dan zou Yellen opnieuw geld moeten gaan printen), gaan we enorm verdienen aan de economische ineenstorting van deze landen.

Financiële tsunami wordt alleen maar groter
De stijgende dollar veroorzaakt een financiële tsunami in opkomende landen, die nog eens wordt verergerd door het economisch instorten van drie ‘rijke’ westerse landen!

De ene na de andere domino gaat vallen!
Met ons speciale rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” ga je daar ongekend hard van profiteren. Bestel het hier!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: