The Lucky Country

Dat is de bijnaam van Australië. Mooi land, lekker klimaat. En economisch gezien was het tot nu toe zeker The Lucky Country, want het heeft al 25 jaar lang geen recessie gehad.

Dit omdat Australië toevallig enorm rijk is aan grondstoffen én omdat het dichtbij China ligt, dat de afgelopen 25 jaar toevallig héél veel grondstoffen nodig had.

Waar jarenlange gemakzucht toe leidt
Maar zoals het altijd gaat in het leven, worden mensen gemakzuchtig als het te lang te goed gaat. Al die Australische gemakzucht resulteerde in een:

    • enorme huizenbubbel
    • economie die teveel afhankelijk is van grondstoffen….
    • …en teveel afhankelijk is van China
    • land dat meer importeert dan exporteert (tekort op handelsbalans).
    • regering die meer uitgaf dan er binnenkwam (begrotingstekort).

The Perfect Storm
Fors gedaalde grondstofprijzen. China die niet zoveel grondstoffen meer nodig heeft. Een barstende huizenbubbel. In The Lucky Country is nu The Perfect Storm aan het ontstaan.

Gisteren zagen we onderstaand bericht, waaruit blijkt dat de Australische economie in het tweede kwartaal is stilgevallen.

Wij voorzagen dit een tijd geleden al. En dit is pas het begin. Want na 25 jaar zonder recessie, en na jarenlange gemakzucht, staat the Lucky Country nu op het punt van een enorme crisis.

Drie simpel in te nemen posities
Wij stuurden voor ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” de afgelopen maanden twee signalen naar onze abonnees, met als doel om hierop in te spelen. Beide posities staan op een mooie koerswinst. Maar die koerswinsten gaan nog véél groter worden.

Gisteren stuurden we ons derde (en laatste) signaal uit om van het instorten van de Australische economie te profiteren.

Drie voor iedere belegger simpel in te nemen posities. Waarmee je maximaal profiteert van een ontwikkeling die iedereen van mijlenver kon zien aankomen.

Profiteert u mee?
Bestel hier het rapport “De Dollar is aan het Stijgen!”

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: