Deze tip bieden we u gratis aan

De stijgende dollar, tegenvallende economische groei en lage inflatie zorgen ervoor dat de rente in de VS voorlopig laag blijft.

Voor de komende tijd verwachten wij zelfs dat de rente op Amerikaanse staatsobligaties zal dalen. Fors zal dalen.

Twee redenen
Ten eerste omdat wij verwachten dat de Amerikaanse economie ergens in het komende jaar in recessie zal gaan. En dat de huidige lage inflatie zelfs zal omslaan in deflatie. Hoe meer beleggers dit verwachten, hoe meer ze voor veiligheid zullen kiezen.

Ten tweede zien we stijgende economische onrust in veel opkomende landen, waardoor de dollar en Amerikaanse staatsobligaties voor grote groepen beleggers aantrekkelijk worden als veilige haven.

China’s devaluatie en Yellen’s dreigende renteverhoging zijn trouwens een perfecte voedingsbodem voor een vlucht richting staatsobligaties.

Nieuwe Tip
Voor ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” stuurden we daarom vorige week een nieuwe tip uit om hierop in te spelen. Een aandeel waarvan de koers stijgt als de rente op Amerikaanse staatsobligaties daalt.

En die tip wilden we u graag helemaal gratis aanbieden.

Want wij denken dat dit een aandeel is waar je de komende 1 tot 2 jaar veel plezier aan kunt beleven. U vindt deze geheel gratis tip in dit pdf-document.

Deel deze tip met wie u wilt
Oh ja, u mag deze tip met iedereen delen. Klik daarvoor op één van de sharing-buttons bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: