Reacties van lezers

Geachte heer Hoogland,

Hartelijk dank voor het goud-zilverrapport. 3 van de 4 aandelen heb ik reeds naar aanleiding van mijn abonnementen in bezit, dat sterkt maar weer eens het vertrouwen in uw expertise. Ik maak van de gelegenheid meteen gebruik om u te laten weten dat ik altijd zeer ingenomen ben met uw nieuwsbrieven. Bovendien met het feit dat u mij ook op de hoogte houdt via Verkoopsignalen/berichten.

Met vriendelijke groeten,

K Martens


Dank u geachte beleggers van stocktrading,
Een bemoedigend artikel over de edelmetalen die je maar van heel weinig (of beter geen) analist hoort!

Vriendelijke groeten,
Casper


Hallo ,
heel erg bedankt voor het sturen van het rapport (goudrekening, red.). Inmiddels heb ik  een automatische opdracht in werking gesteld. Ik ben helemaal verbluft hoe snel zij handelen en ook hoe goed ze je op de hoogte stellen van bijna elke stap die ze met jouw geld doen.(…), nogmaals bedankt voor het rapport. Hartelijke groetjes, R. van der Mark


Bedankt voor je antwoord. Ik ben een trouwe lezer van jullie nieuwsbrieven en af en toe stel ik een vraag. Ik krijg daar dan meestal ook snel een verhelderend antwoord op.
Dat apprecieer ik heel erg !

Bedankt !
Groeten
Koen S


Lees jouw stukjes met grote aandacht en jij bent een van de weinige analisten die blijft bij zijn visie en dat siert je!
Fam. Verbeek


Beste heer Hoogland,
Ik lees uw nieuwsbrieven altijd met veel plezier en waardeer ook altijd de kwaliteit en invalshoeken.
R. Brinkkemper


Uw artikelen (STN) geven mij veel plezier, keep up the good work.

Groeten,

D. de Bruijn


Hallo Jack,

Ik wil je bedanken voor al jouw tips en goede raad. We voerden het afgelopen jaar enkel werken uit: we plaatsten zonnepanelen, we wassen op regenwater – 3 tonnen gezet achter ons tuinhuis en één in de waskelder – we lieten een waterverzachter plaatsen zodat we minder kalk hebben in het stadswater : zalig zachter water voelbaar in bad, de was en een voorzorgsmaatregel voor het behoud van de buizen – we schaften ons een houtkachel aan met kookplaat : voor mocht de verwarming op gas of de elektriciteit ooit uitvallen – we isoleerden de veranda (…) Ja, dit allemaal door jouw “goede huisvader-raad”. Eén zaak kunnen we jammer genoeg niet doen : een moestuin aanleggen (we wonen in de stad), maar we zijn al begonnen met radijsjes, tomaten en sla op kleine plekjes aan de rand van het gras (beter iets dan niets)
We hebben voorlopig niet veel centjes meer op de bank en op de beurs (but, who cares ?). De besparingen en het genot dat we hebben aan al onze investeringen via de verminderingen aan het bedrag van onze facturen en het comfort, vergoeden dat ruimschoots.
Vandaar, een welgemeend dankwoord van ons beiden, Chantal en Luc


P.S. Ik volg jouw StockTradingNews al jaren en ik moet zeggen dat je de meeste verhelderende artikelen schrijft. Chapeau.
Hr. A Brand


Goede avond  Hr Hoogland (Beste Jack),

Met genoegen ben ik inderdaad van twee maal een “maand abonnement” overgestapt naar een half jaar abonnement TopAandelen.

De kwaliteit van de uitleg en de resultaten die ik nu behaald heb maakt het zeker dat ik door ga met gebruik maken van je expertise / adviseringen.

Groet

Huub Rovers


Uw toezegging steeds de abonnee op de hoogte te stellen wanneer U een positie in gaat nemen in de door U genoemde fondsen in dit rapport, werkt goed en gezien de relatief korte tijd met de door U geadviseerde ingenomen posities in deze fondsen is er al een leuk tot zeer leuk rendement gemaakt. (…) ik ben blij met het resultaat en vind Uw rapport (Hyperapport, red.) een regelrechte aanrader voor alle lezers van uw nieuwsbrieven en voor diegenen die nog NIET een abonnement op dit rapport hebben genomen, want ik ben ervan overtuigd dat de in het rapport genoemde fondsen in de komende maande, mogelijk dagen al een nog forsere daling zullen ondergaan, gezien hun idote k/w verhouding

met vriendelijke groet,
Jan Timmerman


Geachte heer Hoogland,

Ik lees altijd met veel plezier en interesse uw nieuwsbrief en beschouw deze als één van de weinige betrouwbare en nuchtere bronnen op zijn gebied.

Veel succes, mvg, Ronald Botterweg


Proficiat hoe jullie de rapporten samenstellen. Het heeft me geen windeieren gelegd.

MVG, Dirk Desmet


Heerlijk Jack, simpel, duidelijk én de spijker bovenop zijn kop.

Alle economen, althans, die hiervoor grote studies hebben gedaan, hebben hieraan meegewerkt en deze situatie dus bewerkstelligd. (…)
Mijn stelling: economie kun je niet leren; het zit in je.
Ga zo door Jack. Heerlijk om zonder dure woorden de waarheid te horen.

Grts, T. v.d. Goorbergh

(nav het artikel https://www.stocktradingnieuws.com/economie/zullen-we-even-naar-lalaland-gaan.html, red.) 


Beste Jack,

Hartelijk bedankt voor het toezenden van de geupdate versie van het rapport
“Wees voorbereid en heb een plan!”.
Schitterend, verhelderend en waardevol rapport (heb ook al de vorige versies).
Dikke PROFICIAT !

Kijk steeds weer uit naar het StocktradingNieuws.
Hartelijke groeten,
Michel Germanus


Jack,

Gisteren heb ik het genoemde rapport gedownload – waarvoor mijn hartelijke dank.
Je vroeg om commentaar: welnu, dat heb ik niet omdat ik het geheel eens ben met je visie.. :-))
Nogmaals mijn dank en een prettig week-end toegewenst.

Vriendelijke groet, Jeroen Jansen


Bedankt voor jullie update van het rapport “wees voorbereid…”. Ik lees ‘m al vanaf de eerste editie en ik moet zeggen, het wordt steeds beter. Wat ik nu wist te waarderen, waren de cijfers over de banken en dat uit die cijfers helemaal niet bleek dat SNS zo diep in de problemen zat. Illustratief! Ga zo door!
Ad Keijzer


Beste Jack,

Ik vind het zonder meer een voortreffelijk rapport en een heldere analyse.

CP Bouwmeester


Voor mij duiden uw antwoorden op een klantgerichte service die jullie aanbieden. Mijn vertrouwen groeit!

Met vriendelijke groeten,

D Desmet


Ik wil je hartelijk bedanken voor je reactie op mijn mail en zeker natuurlijk ook omdat ik nog geen abonnee ben.

De manier van reageren en jullie gehele opzet/visie is iets wat me zeer aanspreekt en zoals gezegd zal ik zeker contact opnemen als mijn verkoop rond is zodat ik een abonnement afsluit en dat we wellicht ideeen kunnen uitwisselen en dat ik op dit gebied mijn portefeuille goed kan gaan opzetten.

M. vd A.


Beste Jack,

Wat fijn dat er ook normale mensen zijn. Je schrijft het leuk, ik ben nu twee pagina’s verder en lig helemaal in een deuk over verhaal man. Je legt het goed uit. Ik heb veel aan je verhaal gehad. Mijn dank daarvoor!

Groeten, Jeroen


Verder wil ik je complimenteren met de manier waarop je je adviezen schrijft. Helder en duidelijk zonder allerlei onnodige rompslomp!

Houden zo en veel succes toegewenst voor je bedrijf ,jezelf en je clienten in 2012,

Ir. I.M.(Mike) K.Brahim.


Beste Jack,

Ik heb het al een aantal keren gezegd : ik kijk ALTIJD reikhalzend uit naar jouw “Nieuwsbrieven”.

Ik ben “jaloers” op mensen die zo’n inzicht hebben….; gelukkig deelt u uw kennis!

Bedankt!!!!!!!!!!!!!! Tom


Beste Jack,

langs deze weg wil ik u en uw medewerkers bedanken voor uw “antwoorden”. Steeds professioneel en vriendelijk.

Mvg Tom


Dag Jack,

Ook als niet-belegger lees ik je nieuws (en het nieuws van Tom Lassing). Ik volg het omdat je dit soort nieuws en jullie meningen daarin niet altijd of soms nooit in de krant leest. Ik bedank je dan ook dat je me bij de les houdt. Wat gebeurt er in de wereld en waarom en hoe kun je daar winst uit slaan. Ik heb pensioen van het ABP en soms denk ik, was Tom of Jack daar maar beleggingsadviseur.

Dirk


Hallo Jack,

Ik ontvang al enige tijd deze stocktradingsnieuws en ik moet zeggen dat er maar weinig mensen zijn die echt kijk op de financiële markten en een visie op de economische toestand van deze wereld op dit moment hebben, maar daar hoor jij zeker wel bij!


Geachte heer Hoogland,

Bedankt voor het zo supersnel toezenden van het gevraagde gratis rapport. Wat mij steeds weer opvalt is dat uw rapporten – ook voor mensen, die weinig verstand van beleggen hebben – toch makkelijk te lezen zijn.

Ik lees ook uw berichten, die ik regelmatig via mail ontvang, en daarvoor geldt hetzelfde.

j. Hamstra


Geachte Jack Hoogland,

Met deze mail wil ik mijn waardering uitspreken voor de uitgebreide aandacht in de nieuwsbrieven voor de obligatiestratie die we volgen. Ik hoop dat jullie hiermee doorgaan totdat we de strategie vruchten af zien werpen. Ik vrees namelijk dat ik zonder deze berichten de handdoek al had geworpen. De absurd lage rentes in combinatie met de verschrikkelijke staatsschuld (en het tempo waarin deze stijgt)  is voor mij domweg niet te begrijpen. Daarom kies ik ervoor om niet na te denken over mijn ongerealiseerde verlies en de ontwikkelingen op korte termijn zo goed mogelijk te negeren.

Met vriendelijke groet, G van Mourik


Beste Heer Lassing,

Hartelijk bedankt ! Met veel belangstelling lees ik elke dag BEURSBOX, dat heeft mij al heel veel inzicht betreffende ons geldsysteem en de beurs verschaft.

Tevens ben ik het volledig eens met wat U en uw collega Jack Hoogland dienaangaande schrijven.

Bijgevolg wens ik jullie hartelijk te bedanken voor de glasheldere info in duidelijke mensentaal !

Hopelijk blijven jullie nog héél lang dergelijke artikelen schrijven !!!

Met beleefde groeten, Michel Germanus


Wat kun je toch leuk schrijven en je komisch uitdrukken! Bravo! Gezellig om je pennevruchten te lezen! Complimenten!

hg

dick van hilten


Blijf vooral nieuws schrijven, recht voor zijn raap. Zeggend wat jij denkt. Harry muilman


Beste Jack,

Ik lees uw nieuwsbrieven steeds met grote interesse én respect: ze zijn geschreven door een intelligente kerel die bovendien goed uit zijn woorden komt, ik maak het niet elke dag mee.

Jean-Marie Decuypere


Beste René of Maud,

Grote complimenten voor alle informatie die ik heb ontvangen!

Ik heb echt het idee dat jullie mijn vragen serieus beschouwen en niet alleen goed beantwoorden maar zelfs in de nieuwsbrief extra aandacht aan besteden!

Het is wel veel informatie maar ik leer elke dag enorm veel bij.

De performancetracker zit ook goed in elkaar en werkt intuitief en de gebruikte formules voor herinvesteren en rendement zijn in orde.

Hartelijk dank ondertussen voor de bekwame service en nauwgezette analyses.

Mvg, Thomas Theunissen


Nog bedankt voor de 5 tips.

Zelf ben ik trader en kijk ik niet naar individuele aandelen.

Maar deze 5 simple punten zeggen heel wat meer dan die ebitdabracadabra.

Met vriendelijke groeten, Jos


Beste Jack e.a.

het moet toch maar eens gezegd dat; een van de dingen die  jullie services zo bijzonder plezierig maakt is dat elk mailtje ( hoe onwetend of “dom” ook) serieus en vriendelijk wordt beantwoord.

Het moet voor mij nog blijken; maar als de rendementen gelijke voet houden met de klantvriendelijkheid dan gaan we gouden tijden beleven.

hrt grt peter


Beste Jack,

Hartelijk dank voor de verleende service, buitengewoon die persoonlijke aandacht!

Nico van der Giesen


Super, die nieuwsbrief van u ( en ook die van Tom Lassing). Ze voegen echt wat toe!.

Rozemarijn C.


Goedenavond, met veel plezier lees ik de nieuwsbrieven, vaak ben ik het ermee eens of kan me vinden in de inzichten, dank. Frank.


Beste Jack,

Heb me een tijdje geleden geabonneerd op je (jullie) nieuwsbrief.

Doe zelf niet in beleggingen maar vindt je opsomming van een hoop factoren fascinerend. De wereld is binnen een relatief korte tijd ongelofelijk snel aan het veranderen en daarop snel inspringen vergt een flexibele instelling.

Volg persoonlijk al jaren heel veel nieuwsbronnen zowel politiek , economisch,  wetenschappelijk etc en je nieuwsbrief scherpt de geest nog wat meer een mooie kennis  aanvulling dus.

Kijk weer uit naar de volgende editie!

Prettig weekend & succes!

Bob Groothuis


Jack ik vind dat je het goed verwoord hebt, met name het einde van je verhaal  (Het venijn ‘m in de staart)

Jack, mijn complimenten. Ga door met je kruistocht


Naast louter concreet beursnieuws, weet u alles wat in de wereld gebeurt dat invloed heeft op de beurswereld, in zijn context te plaatsen.

Hierbij wil ik u zeggen dat ik dit ten zeerste apprecieer. Het helpt me een objectiever beeld te vormen van het ‘draaien’ van onze planeet, daar waar ik vroeger eerder als een naïeveling door het leven ging.

Wim Houthoofdt


Beste heer Hoogland,

Met veel plezier en aandacht heb ik uw bonusrapport gelezen. Weer een rapport van de bovenste plank (zoals trouwens al uw producten).

U overtuigt me telkens opnieuw.

Prettig weekend, Guy Dubois-Bailleul


Hallo jack;

Een kort mailtje om je te bedanken voor de uitstekende zorg die je aan je “klanten” besteedt. Eigenlijk biedt je een zorgvuldig portefeuille beheer op afstand, met de vrijheid je suggesties al dan niet op te volgen. Nogmaals dank; hrt grt; peter van wijk.


Overigens nog bedankt voor jullie nieuwe gratis rapport! Een prima te volgen analyse op een toegankelijke manier verwoord!

Ad Keijzer


Bedankt voor het gratis rapport, ga het rapport zeker implementeren in mijn beleggingsbeslissingen de komende maanden/jaren.

Zie het als een kado van u, ik ben vandaag namelijk jarig.

P.C. Ohrwalder


Mooi initiatief om op dinsdag een “special” te lanceren. Dank daarvoor. Uw werk wordt gewaardeerd.

Mvrgr, CJA Buijs


Ons geduld wordt beloond. Twee keer per week en korter is veel beter dan éénmaal

Niet schrijven om te schrijven, maar relevant nieuws. Dat loont!

Vriendelijke groeten,

Hugo Adriansens


Ik wil u even kort bedanken voor de leerzame nieuwsbrieven, ik ontvang al anderhalf jaar uw e-mails en ik blijf ze met veel interesse lezen. Dat u de nieuwsbrief 2-wekelijks heeft gemaakt vind ik daarom ook een heel goede stap!


Bij deze wil ik nog even laten weten dat ik deze tussentijdse nieuwsbrief erg op prijs stel; ik beschouw het even als een hart  onder de riem tijdens een turbulente markt.


Beste Jack,

Een mooie nieuwsbrief! Zó, die zit. Heerlijk!

Tom Lassing was vanmorgen ook al als ‘te negatief’ bestempeld.

Tis me wat… Mijn complimenten!


Met veel genoegen lees ik iedere week Uw soms wat negatieve houding t.o.v. de wereld situatie en m.n de Amerikaanse. Maar punt blijft dat U een goede pen heeft om e.e.a. te verwoorden. Mijn complimenten.


Jack, bedankt voor je email die zoals altijd duidelijke en vooral begrijpelijke taal spreekt, dus velen zou moeten aanspreken ook al gezien het feit dat de ECB in feite rustig hetzelfde aan het doen is als de Fed die er alleen meer lawaai over maakt!  Groeten en bedankt. Keep up the good work! Dick Klompe


Dank U voor de boeiende tekst. Ik ben zeer gevoelig voor uw benadering. Dank U. Loes.


Door al uw commentaren en vooral uw nieuwe dinsdag-brief heb ik meer inzicht gekregen in de wereld van het beleggen. Jerke van der Geest


Met uw Bonus Rapport 3 maakt u nog eens duidelijk hoe Jan Modaal zich in de maling laat nemen.

U hebt mij in een jaar tijd meer geleerd over beleggen dan tientallen brood- en veelschrijvers ooit vermochten met hun boeken en krantenstukjes vol gemeenplaatsten.

Met oprechte groeten  van een aandachtige lezer,

Marcel


Bonus Rapport 1 is inderdaad een van de beste tips van de beleggerswereld. Eindelijk kan ik gewoon ‘handelen’ zonder daar iedere keer van 8 tot 25 Euro voor te moeten betalen en zonder tegen te komen dat ‘deze bank het aandeel niet kan leveren’ en zonder de eindeloze tijd die verloren gaat met pincodes, pasjes, werkdagen en wat nog alvorens je eindelijk je trade kan doen (tegen een dan idiote prijs).

Hermien Rodenburg


Ik ben blij dat ik jullie advies opgevolgd heb betreffende de obligatiemarkt.

Ook ben ik (inmiddels anderhalf jaar) enorm blij met Bonus Rapport 1; zonder jullie advies had ik zo’n broker nooit gevonden, en had ik nog bij dure jongens als Alex en consorten gezeten.

Top-klasse service. Ga zo voort!


Erwin Tieleman


Mijn oprechte wensen voor een gelukkig 2011. Op de eerste plaats gezondheid, de rest komt vanzelf. Ik wil ook nogmaals mijn waardering uitspreken voor het door u gepresteerde werk. Dat vind ik van hoog niveau: duidelijk, logisch en systematisch. Ver weg van alle hocus-pocus. Doe zo voort ! Met vriendelijke groet, Guy Dubois-Bailleul


Hierdoor wil ik u dankzeggen voor uw wekeiijkse zorg aan mij gegeven in het afgelopen jaar! Dat is fantastisch geweest. Door ziekte van mijn echtgenote heb ik veel kansen laten liggen, maar in 2011 zijn er nieuwe mogelijk-heden en naar ik hoop, zal ik deze trachten te benutten.

Ik wens u voor dit nieuwe jaar . Een Goede Gezondheid Veel Goede Inzichten en Veel Arbeidsvreugde, toe!

Met vriendelijke  groet, Herman van Meggelen


Alvast een prettige jaarwissel gewenst. Wat ik nog kwijt wil is dat ik de informatie die ik ontvang, de service en de communicatie van uw organisatie uitermate professioneel vind. Ik hoop op een prettige en succesvolle voortzetting van mijn relatie met uw organisatie in 2011.


Dag Jack,

Vele mensen heb je gelukkig gemaakt met je goede adviezen.

Laat er nog velen bijkomen is mijn wens maar vooral de gezondheid om ervan te genieten.

Dank voor al je fantastische berichten.

Groet Evelyn


Jij en Tom vormen een mooi paar en ik lees jullie brieven met interesse

Dirk Reitsma


Wil je nog de complimenten geven over de manier dat je markt benaderd en hoe dat je het omschrijft

Echt lees plezier waar je wat aan hebt

Met vriendelijke groet Maik Lipsius


Beste Mr Hoogland

hopelijk neemt u even de tijd om dit te lezen.

Vooral mijn dank om van uw logische wijsheid te mogen leren.

Banken zijn er inderdaad op uit om ons te pluimen.

Nooit heb ik destijds iets kunnen beleggen met winst op hun advies.

Nu koop ik zelf mijn aandelen , hou fysiek zilver aan en swits van banken zoals van hemd.

De leiders van de banken zijn alleen uit op eigen belang en zakkenvulderij.

Wat kan het hen een zak schelen wat er met uw zuurverdiende kluiten gebeurd.

Je hebt mij en velen al de ogen geopend.

Speel zelf voor bankier.

met dank


Geachte heer Hoogland,

Ik heb zojuist bovenstaand artikel (rappvbkj) met aandacht gelezen. Ik ben met wantrouwen begonnen mede door het “geblaat” van veel van uw collega’s. Tot en met de laatste regel heb ik het met VERtrouwen kunnen en willen volgen.

Graag wil ik u danken voor het verrichte werk(stuk).

Met vriendelijke groeten, Hans Stoets


Beste Jack,

Hartelijk dank voor het zeer lezenswaardig rapport. Ik kan mij goed vinden in de conclusies die u trekt.

Ik hoop er mijn voordeel mee te kunnen doen en alert te worden/blijven. Het wordt je tegenwoordig wel moeilijk gemaakt wie je moet volgen en hoe.

Nogmaals vriendelijk dank.

Vriendelijke groeten, Theo van Heemskerken


Ga zo door met je goede nieuwsbrief! Groeten, Edwin.


Beste Jack,

ENORM INTERESSANT, KLASSE (obligatiestrategie)

Zie uit naar verdere berichten..

Mvg,hans Costa Rica

PS. Mijn vrouw begint te klagen over hoe vaak ik het over jou heb


Beste Jack,

Interessante kost en zeer de moeite waard dit te volgen. (obligatiestrategie)

Met dank, Hein J.L. Kok


Bedankt voor de nieuwsbrief met waardevolle tips en je visie op de illusie waarin we leven…

met vriendelijke groeten, Peter