Francois was de klos

Afgelopen maandag had Francois één van zijn befaamde mini seminars gepland in hotel “De Witte Bergen” aan de A1 snelweg bij Eemnes, Laren. Enkele uren voordat de seminar zou plaats vinden, werd bij de ingang van het hotel een geldtransport overvallen.

Omdat de politie er vanuit ging dat er explosieven waren geplaatst, moest zelfs de explosieven opruimingsdienst erbij komen, en werden alle afritten naar het hotel afgesloten. Francois moest daarom noodgedwongen zijn seminar annuleren. Gelukkig hadden de meeste deelnemers al in de media gezien wat er aan de hand was, en konden ze ook tijdig per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Francois stond er echter toch even raar van te kijken, dat zoiets extreems gebeurde op een plaats waar bij enkele uren later zelf zijn seminar zou gaan geven. Het seminar in Hotel de Witte Bergen zal nu komende maandag 9 november worden gehouden. Arme Francois…

De spijker op zijn kop
Als u op de website kijkt dan ziet u dat één van zijn deelnemers de volgende opmerking maakte:

“De manier waarop je kunt berekenen welke opties duur zijn en welke goedkoop, is perfect en was voor mij een échte eye-opener.”

Deze opmerking is er één die wat mij betreft absoluut de spijker op zijn kop slaat. Want als je dát als belegger zelf kunt bepalen, dan weet je ook hoe je opties kunt gebruiken om risico op je aandelen te beperken én om ook rendement te maken als aandelenkoersen zijwaarts bewegen, of zelfs dalen.

Ik heb in het verleden vele seminars en cursussen gevolgd, en altijd kregen de lesgevers het voor elkaar om de uitleg over opties zodanig moeilijk te maken, dat 95% van de deelnemers er niets mee konden. Alleen al het feit dat Francois dát op een duidelijke manier, dus in gewone mensentaal uitlegt, maakt het volgen van zijn mini seminar een unieke ervaring. Want je steekt voor het luttele bedrag van 25 euro iets op, waar je voor de rest van je beleggersleven plezier aan hebt.

De komende week houdt Francois seminars in Akersloot, Hoofddorp en in Alphen a/d Rijn. En uiteraard in Hotel de Witte Bergen aan de A1 bij Eemnes. Allen daarheen!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: