François in het Brabantse land

Als u in of nabij de provincie Noord-Brabant woont, dan hebt u de komende twee weken de kans om eens deel te nemen aan het befaamde mini-seminar van beursstrateeg en optie-expert François Franken.

Vanavond zal hij in Vught zijn. En komende week geeft hij nog twee mini-seminars in de buurt van Eindhoven (ook op een zaterdagmiddag!). Waarna hij op 19 november nog een seminar in Breda geeft.

Enorme kennis + gewone mensentaal
François beschikt over een ongelofelijk hoeveelheid kennis en ervaring. En één van zijn grote kwaliteiten is daarbij dat hij zich niet verliest in moeilijk taalgebruik. Hij heeft vooral een enorme hekel aan onnodig moeilijk doen.

Hij vertelt u (in gewone mensentaal) dingen waar u een leven lang profijt van zult hebben. Ik kan daarom niet genoeg benadrukken hoe verstandig het is om eens een mini-seminar van François te volgen.

U zult een leuke avond hebben én u neemt kennis mee naar huis waar u de rest van uw leven voordeel van zult hebben. En dat allemaal voor slechts 25 euro (inclusief koffie). Mooier kan je het niet krijgen!

Klikt u hier om u aan te melden, of om te zien wanneer François bij u in de buurt zal komen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: