Francois Franken

Francois is een beleggingsstrateeg die u kan leren om werkelijk in elke markt te verdienen. Hij laat u zien hoe je een portefeuille kunt beschermen door het gebruik van opties, hoe je op een eenvoudige manier kunt bepalen of een optie duur is of juist goedkoop, en hoe je dat kunt gebruiken om in iedere beurs winst te maken.

Een tijdje geleden heeft hij een presentatie gegeven voor onder meer de directeur technische analyse van een bekende Nederlandse investment bank, wat hem een spontaan applaus opleverde. De man had het nooit bekeken op de manier zoals Francois het presenteerde, maar zag meteen dat de benadering uniek was.

Het unieke van Francois is dan ook dat zijn verhaal begrijpelijk is voor de beginnende belegger, terwijl de doorgewinterde belegger óók met een voldaan gevoel naar huis gaat.
Niet veel mensen die dát voor elkaar krijgen…

Veel leren voor weinig geld
Ik kan dan ook niet anders dan u sterk aanbevelen om een mini seminar van Francois Franken bij te wonen, want nergens gaat u zoveel leren voor zó weinig geld. U zult het met me eens zijn dat 25 euro (inclusief koffie!) een enorm laag bedrag is. Veel leren voor weinig geld dus.

Er zijn nog wat plaatsen vrij. Reageer daarom snel en meldt u hier aan voor het seminar in de plaats bij u in de buurt

Zijn de nu geplande seminars voor u te ver weg?
In dat geval niet getreurd! Francois is hard bezig met het plannen van seminars in het andere delen van Nederland en daarnaast ook Vlaanderen. Zodra ik hierover meer nieuws heb, laat ik het u gelijk weten!

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: