Een fantastisch Mini Seminar voor slechts 25 euro

De komende tijd krijgt u de unieke kans om voor het luttele bedrag van 25 euro (inclusief koffie!) een 2,5 uur durend miniseminar bij te wonen van François Franken. De seminars worden op verschillende lokaties gehouden zodat er altijd wel één bij u in de buurt is.

Voor beginners én gevorderden
Zelf ben ik een paar jaar geleden een keer op zijn miniseminar geweest en ik herinner me nu nóg precies wat hij daar vertelde.

Dat komt enerzijds omdat François in die korte tijd enkele zéér waardevolle tips geeft waar iedere belegger voor de rest van zijn leven profijt van heeft.

En anderzijds omdat hij wars is van moeilijke taal. Hij brengt zijn verhaal op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zelf ging ik toen als ervaren belegger naar zijn mini seminar, maar ook onervaren beleggers die ik na afloop sprak, waren razend enthousiast.

Veel leren voor weinig geld
Ik kan dan ook niet anders dan u sterk aanbevelen om een keer een mini seminar van François Franken bij te wonen, want nergens gaat u zoveel leren voor zó weinig geld. De koffie staat in ieder geval klaar!

U zult ongetwijfeld begrijpen dat deze mini seminars razend populair zijn en dus snel vol zitten. Reageer daarom snel! Klik hier om u aan te melden voor het mini seminar bij u in de buurt.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: