De unieke kwaliteiten van Francois Franken

Francois Franken een beleggingsstrateeg die u kan leren om werkelijk in elke markt te verdienen. Hij laat u zien hoe je een portefeuille kunt beschermen door het gebruik van opties, hoe je op een eenvoudige manier kunt bepalen of een optie duur is of juist goedkoop, en hoe je die kennis kunt gebruiken om in iedere beurs winst te maken.

De unieke kwaliteit van Francois is dat hij een avond even amusant als leerzaam is, waarbij zijn verhaal begrijpelijk is voor de beginnende belegger, maar dat óók de doorgewinterde belegger met een voldaan gevoel naar huis gaat. Niet veel mensen die dát voor elkaar krijgen…

Veel leren voor weinig geld
Ik kan dan ook niet anders dan u sterk aanbevelen om een mini seminar van Francois Franken bij te wonen, want nergens gaat u zoveel leren voor zó weinig geld. U zult het met me eens zijn dat 25 euro (inclusief koffie!) een enorm laag bedrag is. Veel leren voor weinig geld, en tegelijk een leuke avond.
Hoeveel meer kan je als belegger wensen?

Vanaf komende dinsdag zullen de eerste seminars plaats vinden in het Noorden van Nederland. Reageer snel en meldt u hier aan voor het seminar in de plaats bij u in de buurt.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: