Alleen een ezel ziet niet aankomen dat…

…de Amerikaanse obligatiemarkt een zeepbel is die uiteen zal spatten. Ik heb mijn zondagmiddag besteed aan het lezen van een scala aan rapporten en nieuwsbrieven. In één van deze nieuwsbrieven las ik de hierboven vermelde opmerking. Wij zijn wat bedeesder dan enkele van onze Amerikaanse collega’s en zullen u uiteraard nooit als potentiële ezel neerzetten. Ook al zou u het compleet oneens zijn met alle meningen die ik in deze nieuwsbrief verkondig. En ook al zou u met uw geld exact het omgekeerde doen van wat wij zelf doen. Ieder zijn meug, zei de boer.

Een regelrechte ramp
Uiteraard komt er voor de goed oplettende Amerikaan meer emotie om de hoek kijken, want hij ziet zijn eigen land regelrecht op een totale ramp afstevenen. Financieel, economisch, sociaal en moreel. En geef hem eens ongelijk. Een “change we can believe in” regering die ieder jaar maar liefst $1500 miljard(!) teveel geld uitgeeft, en een centrale bank die geld drukken tot hogere kunst heeft verheven.

Een kind kan de was doen
Een kleuter die zijn eerste rekenles juist achter de rug heeft, kan zien dat dit onherroepelijk mis gaat. En als die kleuter dat kan, dan kunnen wij het ook zien aankomen.
In ons rapport “
De Amerikaanse obligatiemarkt staat op springen!” vertellen we u daarom hoe eenvoudig het is om van het uiteenspatten van deze zeepbel te profiteren.

Hoewel ook wij uiteraard niet in de toekomst kunnen kijken, beschouwen we dit als één van de grootste en meest zekere kansen om de komende jaren een enorme winst te realiseren. Grijpt u daarom deze unieke kans.
Klikt u hier om dit unieke rapport te bestellen.

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: