Nooit eerder is het zó belangrijk geweest…

Als het straks mis gaat, dan gaat het ook goed mis!

Ik zie schrikbarende cijfers over hoe beleggers massaal short posities innemen op de VIX-index, er vanuit gaande dat de beurs voor altijd zo kalm zal blijven als nu.

Beleggen in ETF’s zit op een hoogtepunt. Er zijn nu zelfs meer ETF’s dan aandelen. Ik lees anekdotes over gewone beleggers die naakt puts schrijven op de S&P-500.

Ik las dat zelfs pensioenfondsen (die toch beter zouden moeten weten!) massaal in short VIX-futures zitten. Om toch maar wat extra rendement binnen te halen.

In het engels hebben ze hier een mooie uitdrukking voor: Pickin’ up pennies in front of a steamroller.

Het is nu zó erg dat het zelfs de Wall Street Journal is opgevallen. Zie onderstaande krantenkop.

Een gigantisch trading ecosysteem dat een enorm sneeuwbaleffect kan veroorzaken zodra er turbulentie op de beurzen komt.

Grote kans op zeer zware beurscrash
Als de nervositeit straks gaat toenemen, dan gaan al dit soort beleggers massaal aandelen moeten verkopen om hun enorme verliezen af te dekken. En de vraag is waar in dat geval de kopers vandaan moeten komen.

Simpel gezegd: door dit gevaarlijke, ronduit idiote gedrag van grote groepen beleggers is de kans op een zware beurscrash enorm groot.

De beste afdekstrategie ter wereld
Het is misschien zelfs nooit eerder zó belangrijk geweest om niet alleen op stijgende koersen in te spelen, maar daarnaast ook op dalende koersen. Om af te dekken.

Dat komt goed uit. Want u kunt nu gebruik maken van de beste afdekstrategie ter wereld!

Met ons rapport "De Nieuwe Subprime Crisis" speelt u in op het barsten van de enorme bubbel op de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen. Die bubbel is nu definitief aan het barsten.

De veelzeggende krantenkop hierboven is uit de Financial Times. Daarnaast zien we dat de reguliere Amerikaanse media nu massaal aandacht aan deze bubbel is gaan besteden. Compleet met persoonlijke verhalen van mensen die zwaar in de (auto)schulden zitten.

Koersen dalen tegen stijgende beurs in
Het gevolg daarvan is dat de koersen van de zeven aandelen die we voor ons rapport "De Nieuwe Subprime Crisis" selecteerden nu al fors aan het dalen zijn. Ondanks dat de beurs als geheel stijgt!

Op onderstaande grafiek zien we één van die aandelen. Terwijl de beurs dit jaar al 9% is gestegen, daalde de koers van dit aandeel al met bijna 25%.

De reden is simpel. Steeds grotere groepen beleggers begrijpen dat er iets goed mis is op de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen. Beleggers mijden deze aandelen nu als de pest.

Waardoor je zelfs bij een stijgende beurs profiteert van dalende koersen. Komt die beurscrash er, dan profiteer je van nóg harder dalende koersen. Ideaal gewoon!

U bent nog niet te laat!
Hoewel de koers van bovenstaand aandeel al fors is gedaald, bent u nog niet te laat. Want de koersen van de door ons geselecteerde aandelen hebben nog héél veel daling voor de boeg.

De aandelen uit ons rapport noteren op dit moment een gemiddelde koers van bijna $44. Tijdens vorige recessies/crises daalden koersen naar $5.

Deze hype was echter veel groter. Waardoor de erop volgende crisis veel zwaarder zal zijn.

Tijdens deze crisis zullen de koersen dalen naar gemiddeld $2.
Dat betekent dat de koersen vanaf hun huidige niveau met nog 95% zullen dalen.

Profiteer van de beste afdekstrategie ter wereld!
Klik hier om dit unieke rapport te bestellen

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: