Hier is maar één woord voor: CRISIS

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel nog uitgebreid dat de beurs enorm overgewaardeerd is, dat het de hoogste tijd is voor een stevige daling, maar dat het er voor de korte termijn nog redelijk positief uitziet.

Die forse beursdaling gaat er komen. De geschiedenis leert trouwens dat oktober daar een ideale maand voor is.

Het is dan ook zéér verstandig om met op zijn minst een deel van je geld ook op dalende koersen in te spelen. Vooral als je dat kunt doen met aandelen die nu toch al niet met de beurs meestijgen.

Profiteer van enorme crisis op Amerikaanse automarkt
De enorme bubbel op de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen is definitief aan het barsten. Zie hieronder het laatste nieuws.

Automarkt specialisten JD Power en LMC verwachten dat autoverkopen over de maand juli een daling van maar liefst 5% zullen laten zien. Dit ondanks dat autoverkopers enorme kortingen bieden.

5 procent. Dat lijkt op het eerste gezicht misschien niet schokkend. Maar het is, als het over een hele bedrijfstak gaat, een ongekend forse daling.

Alle seinen op rood
5% lagere autoverkopen, fors lagere winstmarges, minder nieuwe autoleningen verkocht, stijgende betalingsachterstanden op bestaande autoleningen.

Hier is maar één woord voor: crisis
Of misschien toch twee woorden: enorme crisis.

Dit is een crisis die faillissementen gaat opleveren. Die dus 100% koersdalingen gaat veroorzaken.

Ondanks dat de beurs dit jaar best fors is gestegen, zijn de koersen van de aandelen uit ons rapport "De Nieuwe Subprime Crisis" gedaald.

Als het beurssentiment straks draait, zullen de koersen van deze aandelen volledig instorten. Koersen zullen met 90% tot zelfs 100% dalen.

Profiteer mee van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het rapport "De Nieuwe Subprime Crisis"

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: