Het lijkt er nu sterk op dat…

…de beurs nu rijp is voor een forse daling.

109 beursdagen, ofwel vijf maanden lang zagen we geen enkele dag die een daling van meer dan 1% opleverde. Ongekend (en onterecht) optimisme.

Tot de beurs dinsdag plotseling (en zonder aanwijsbare reden) een daling van bijna 1,5% voor de kiezen kreeg.

Zo worden forse beursdaling ingezet
Op de grafiek hieronder zien we de brede Russell-3000 index van de afgelopen drie maanden.

Eerst zagen we vorige week een lagere top, en we gaan nu zeker een lagere bodem zien. Dit is hoe forse beursdalingen worden ingezet.

Hoewel de middellange beurstrend nog steeds stijgend is, stuurden wij gisteren direct een update uit voor ons "Bescherm Tijdig je Portefeuille!" rapport.

Deze bubbel is nu definitief aan het barsten
Zeer positief nieuws voor ons is dat vooral de aandelen uit ons rapport "De Nieuwe Subprime Crisis" precies doen wat we willen.

We zien het nieuws over problemen in de Amerikaanse automarkt nu ook overal vermeld worden. Gisteren zag ik onderstaande krantenkop in The Wall Street Journal.

Zoals ik u vorige week al in dit artikel vertelde, bereikte het aantal mensen met betalingsachterstand op hun autolening nu het hoogste niveau sinds de kredietcrisis.

Een boodschap die er niet om liegt.

Slecht nieuws stapelt zich op
Zoals altijd in dit soort situaties, stapelt het slechte nieuws zich in rap tempo op. Zie de krantenkop hieronder.

De prijzen voor tweedehands auto’s dalen nu in rap tempo. Dat betekent dat mensen minder nieuwe auto’s zullen kopen en dat de winstmarges op tweedehands auto’s dalen.

Er gaat nog veel meer en véél slechter nieuws komen. De enorme bubbel op de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen is nu definitief aan het barsten.

Koersen nu al in dalende trend
Terwijl de middellange beurstrend nu nog stijgend is, zitten de koersen van alle zeven door ons geselecteerde aandelen nu al in de dalende trend.

Beleggers zijn aan het verkopen geslagen. Nog een paar van dit soort berichten en de koersen van deze aandelen knallen in snel tempo verder omlaag.

De koersen van de voor ons rapport geselecteerde aandelen zullen met 90% tot 100% dalen.

Dit is het moment om daarop in te spelen.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen
Als je nu te lang wacht, kan het te laat zijn!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: