Het is nog veel erger dan ik u gisteren vertelde

Gisteren vertelde ik u in dit artikel dat alle seinen op de Amerikaanse automarkt voor auto’s en autoleningen nu op donkerrood staan.

Als het te lang te goed gaat in een bepaalde bedrijfstak, dan volgt daarna altijd een forse terugslag. Dat is normaal en het is ook gezond.

Grof mismanagement
In dit geval is er echter meer aan de hand. Veel meer.

Bedrijven waarvan wij de aandelen voor ons rapport "De Nieuwe Subprime Crisis" selecteerden, hebben

    • massaal auto’s verkocht en leningen verstrekt aan mensen waarvan ze vóóraf al wisten dat die in de problemen zouden komen. Aan mensen uit de zogeheten subprime categorie.

    • hun enorme behaalde winsten volledig besteed aan uitbreiding, dividend en inkoop eigen aandelen.

    • daar bovenop nog eens fors geld geleend om nóg meer uit te breiden en nóg meer eigen aandelen in te kopen.

Allemaal met als doel om op de korte termijn de winsten zo hoog mogelijk op te drijven, zodat hun aandelenkoersen zo hard mogelijk stegen.

Waardoor directieleden zo hard mogelijk profiteerden van hoge bonussen en van hun optieregelingen. Precies hetzelfde gedrag dat leidde tot de kredietcrisis.

We gaan gegarandeerd 100% koersdalingen zien
De bedrijven wiens aandelen wij selecteerden staan er daarom financieel zeer zwak voor, terwijl de crisis nog maar net is begonnen. Daarom gaat dit gegarandeerd faillissementen opleveren.

Dat betekent 100% koersdalingen. Daar moet je als belegger van profiteren.

De allerbeste manier om ook van dalende koersen te profiteren
Normaal profiteer je alleen van dalende koersen als de beurs daalt. In dit geval profiteer je zélfs bij een stijgende beurs van dalende koersen.

Dit is dan ook de allerbeste, meest zekere manier om ook van dalende koersen te profiteren. Je bouwt automatisch bescherming in én je maakt zelfs bij een stijgende beurs dikke winst. Ideaal!

Profiteer mee van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het rapport "De Nieuwe Subprime Crisis"

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: