Dit zijn de lekkerste winsten die je kunt behalen

En wéér zien we nieuwsberichten die de trend bevestigen. De subprime crisis voor autoleningen is aan het uitbreken. Vanmorgen kwam ik onderstaande kop tegen in een Amerikaanse krant van gisteravond.

De Wall Street Journal had als titel “More Warning Signs in Subprime Car-Loan Market”, maar de krantenkop hieronder is wat ons betreft een stuk treffender.

Volgens kredietbeoordelaar Moody’s waren de verliezen door wantbetalers in de subprime-categorie in januari maar liefst 27% hoger dan een jaar voordien.

Dat resulteert automatisch in alles waarover ik u afgelopen maanden vertelde. Stijgende kredietverliezen, strengere voorwaarden voor nieuwe leningen, dalende autoverkopen, minder verkochte leningen.

Grote problemen. Dalende koersen.
Ofwel grote problemen voor bedrijven in deze bedrijfstak. En forse koersdalingen voor de aandelen van deze bedrijven.

Dat steeds meer beleggers angstig worden en dit soort aandelen in de verkoop gooien, liet ik u twee weken geleden al in dit artikel zien. Maar ook het plaatje hieronder laat aan duidelijkheid niets te wensen over.


Terwijl de S&P-500 index afgelopen beursweek met 1,5% daalde, daalden de koersen van de aandelen uit ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” met bijna 5%.

Hierdoor staan we met de door ons geselecteerde aandelen op ruim 20% winst. In iets meer dan drie maanden tijd. Terwijl de beurs per saldo gelijk is gebleven.

Dat zijn de lekkerste winsten die je als belegger kunt halen!

U bent NU nog op tijd om fors te profiteren!
De aandelen uit ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” noteren nu gemiddeld een koers van ruim $37. En de koersen moeten wat mij betreft dalen naar gemiddeld $4.

U kunt hiermee dus óók vanaf vandaag nog enorme winsten behalen. Want vanaf de huidige koersen moeten deze aandelen nog met 90% omlaag.

DE ideale manier om van dalende koersen te profiteren
Dit fantastische rapport is de ideale manier om van dalende koersen te profiteren. En/of om uw aandelenportefeuille te hedgen.

Maar je moet nu écht niet te lang meer wachten.
Bestel het daarom vandaag nog!

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: