Dit is écht fantastisch nieuws!

Vanochtend zag ik een krantenbericht dat voor ons absoluut fantastisch is. Om volledig te begrijpen hoe fantastisch dit bericht is, neem ik u eerst nog even mee terug in de tijd.

Lees even met me mee!

Hoe een enorme bubbel nóg groter werd
Het hele jaar hebben Amerikaanse autoverkopers en kredietverstrekkers geprobeerd om het noodlot zo ver mogelijk voor zich uit te duwen.

Door extra kortingen te geven en door aan Jan en Alleman leningen met een nóg langere looptijd te verstrekken, konden ze doen alsof alles nog steeds fantastisch ging.

Ze maakten de bubbel daarmee uiteraard alleen maar groter. Waardoor het barsten ervan een nóg hardere knal zal geven.

Signalen komen van alle kanten
Ruim een maand geleden vertelde ik u in dit artikel al dat de signalen nu van alle kanten komen. De nieuwe subprime bubbel in de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen is aan het barsten.

De krantenkop die ik u in dat artikel liet zien, zegt genoeg.

De autofabrikanten zagen het duidelijk aankomen. Volgens hen was de piek bereikt.

Dalende verkopen. Dalende winstmarges.
En in september zette de trend door. Opnieuw werden er minder auto’s verkocht. De Wall Street Journal vatte het allemaal mooi samen in onderstaand plaatje.

Rechts zien we hoeveel auto’s de grote autofabrikanten in september in de VS verkochten. En de vergelijking met een jaar eerder.

Nóg interessanter is echter de grafiek aan de linkerkant. Daarin zien we dat autoverkopers steeds grotere kortingen en andere extra’s moeten bieden om nog klanten te lokken. Waardoor de toch al lage bruto-winst per verkochte auto snel daalt.

Dalende verkopen + dalende winstmarge = fors dalende winst en daarna verlies.

Het gaat nu écht hard
Wat we in augustus en september zagen, was de aanvang van het barsten van deze bubbel. Maar die dalingen waren niets vergeleken met wat ik vanochtend zag.

Want vanochtend zag ik onderstaande krantenkop.

Wow! Dat is andere koek. Als die voorspelling uitkomt, dan gaat het vanaf begin november écht hard omlaag!

Dan is de kans levensgroot dat beleggers allemaal tegelijk van dit soort aandelen af willen. Dat koersen in korte tijd hard omlaag zullen knallen.

Koersen zullen 90% tot 100% dalen
Voor ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” hebben we zeven aandelen geselecteerd. Deze zeven aandelen zijn onze topkandidaten voor 90% tot 100% koersdalingen.

Wat mij betreft is dit ongekend hoge, gegarandeerde winst op dalende koersen.
En dus een ideale manier om van dalende koersen te profiteren.

Juist in deze tijd de ideale belegging!

Zorg dat je niet te laat bent!
Zodra straks de paniek uitbreekt, ben je te laat.
Profiteer daarom nu met ons mee!
Klik hier om dit unieke rapport snel te bestellen.

 

 

PS:
Met ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” richten we ons niet specifiek op autofabrikanten. Dit omdat die veelal wereldwijd actief zijn.

We richten ons vooral op autoverkopers en kredietverstrekkers die (grotendeels) afhankelijk zijn van de Amerikaanse markt. Dat zijn de aandelen waarop de écht grote koerswinsten zijn te behalen.

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media: